Άρης: Επιστρέψουν Βαλεριάνος, Μπούρμπος, «χάνει» τον Χαντί

Άρης: Επιστρέψουν Βαλεριάνος, Μπούρμπος, «χάνει» τον Χαντί

Ρεπό και δυνατότητα ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές του Άρη την Τρίτη 13/3.

Έχοντας επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογία μετά την άνετη νίκη με 3-0 επί του Εργοτέλη χθες (13/3) την Τρίτη (13/3) οι ποδοσφαιριστές του Άρη είχαν τη δυνατότητα να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Ο Δημήτρης Σπανός παραχώρησε ρεπό και έτσι οι κίτρινοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες και να επιστρέψουν πια στις προπονήσεις από την Τετάρτη (14/3).

Συγκεκριμένα η προπόνηsh είναι προγραμματισμένη για το πρωί και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, με την οποία και θα αρχίσει η προετοιμασία για την αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την Παναχαϊκή στο γήπεδο «Γ.Ε. Παναχαϊκής» στην Αγυιά (18/03, 15:00), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Στο παιχνίδι με την πελοποννησιακή ομάδα επιστρέφουν οι Γιώργος Βαλεριάνος και Χρήστος Μπούρμπος, που εξέτισαν την ποινή τους.

Χωρίς Χαντί
Εξάλλου, χωρίς τον Άγγελο Χαντί θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα ο Άρης. Ως γνωστός, ο Χαντί αγωνίζεται με την Εθνική Ιορδανίας από την οποία και κλήθηκε να ενσωματωθεί στην αποστολή της, από την Παρασκευή κι έπειτα.

Ετσι ο Αρης θα τον στερηθεί στα ματς με την Παναχαϊκή και τον Κισσαμικό, ενώ αναμένεται να επιστρέψει λίγες μέρες, πριν τον αγώνα με την Δόξα Δράμας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ