Άρης : Ο Μπαργκάν και η απόφαση

Άρης : Ο Μπαργκάν και η απόφαση

Τα δεδομένα της επιστροφής του μέσου του Άρη σε ενεργό δράση μετά την καραντίνα στην οποία είχε τεθεί.

Η απόφαση για την επιστροφή τουΚενάν Μπαργκάν, προκειμένου να ενισχύσει τον Άρη τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ήταν του Παύλου Μυροφορίδη. Αφού πρώτα, βέβαια, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ έκανε κύκλο επαφών για το θέμα αυτό, τόσο με τον Θόδωρο Καρυπίδη, οσο και με τον Δημήτρη Σπανό αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Σε οτι αφορά τις αγωνιστικές ικανότητες του Κενάν Μπαργκάν σαφώς και δεν τίθεται θέμα αμφιβολιών. Είναι ενας απο τους πιο ποιοτικούς παίκτες του Άρη. Χρειάζεται όμως και μια ιδιαίτερη μεταχείριση, καθώς δεν είναι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας.

Αυτό για το οποίο προφανώς έπεισε τον Σπανό ο Μυροφοριδης, είναι οτι στη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει κανείς που να περισσεύει. Ειδικά οταν μιλάμε για έναν παίκτη της ποιότητας του Μπαργκάν. Και οτι για το καλό του Άρη θα πρέπει να δεχθεί την επιστροφή του, όπως και έγινε.

Αυτό που έγινε ξεκάθαρο, επίσης και στον ποδοσφαιριστή είναι οτι θα πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτή τη νεα ευκαιρία που του δίνεται και να δώσει αυτά που μπορεί στον αγωνιστικό χώρο. Τα στοιχεία εκείνα που οδήγησαν τον Άρη στην απόκτησή του.

Αυτό που φάνηκε με τη συγκεκριμένη απόφαση, είναι οτι άπαντες οφείλουν να βάλουν πάνω απ όλα το καλό του Άρη. Πάνω απο κάθε προσωπική συμπάθεια ή αντιπάθεια. Καλό είναι, μάλιστα, αυτό να γίνει αντιληπτό απο όλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ