Άρης : Συγγνώμη από Μπαργκάν

Άρης : Συγγνώμη από Μπαργκάν

Η απόφαση για την επιστροφή του Κενάν Μπαργκάν στις προπονήσεις, ανακοινώθηκε στα αποδυτήρια από τον Δημήτρη Σπανό και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ζήτησε μάλιστα συγνώμη από τους συμπαίκτες του για την συμπεριφορά του και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα του. Ο μέσος του Άρη, […]

Η απόφαση για την επιστροφή του Κενάν Μπαργκάν στις προπονήσεις, ανακοινώθηκε στα αποδυτήρια από τον Δημήτρη Σπανό και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ζήτησε μάλιστα συγνώμη από τους συμπαίκτες του για την συμπεριφορά του και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο μέσος του Άρη, πάντως, δεν θα χρησιμοποιηθεί άμεσα στην ενδεκάδα γιατί θα πρέπει να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας. Πρόκειται, πάντως, για μια ακόμα πολύ ποιοτική επιλογή για τον Δημήτρη Σπανό στη μεσαία γραμμή.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει σήμερα τις πρώτες του δοκιμές σε ότι αφορά τη ενδεκάδα που θα παρατάξει στον; κυριακάτικο αγώνα με την Παναχαϊκή. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή του σε ότι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Κανακούδη και Βαλεριάνο να είναι οι δυο υποψήφιοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ