ΟΦΗ : Σχεδόν κομπλέ ενόψει Εργοτέλη

ΟΦΗ : Σχεδόν κομπλέ ενόψει Εργοτέλη

Συνεχίζονται οι επιστροφές στον ΟΦΗ, μιας και ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε τους Γιάννη Κοιλιάρα και Βασίλη Κουτσιανικούλη να προπονούνται κανονικά και να τους υπολογίζει για το εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Δημήτρης Μαχαίρας μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς, μετά από αρκετές μέρες. Μία μέρα αργότερα (Τρίτη, 20/3) ήταν η σειρά των Βασίλη Κουτσιανικούλη και Γιάννη Κοιλιάρα.

Οι δύο παίκτες του ΟΦΗ ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα είχαν, με αποτέλεσμα ο Νίκος Παπαδόπουλος να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, ενόψει Εργοτέλη, αφού μπορεί να υπολογίζει και στους δύο για το εντός έδρας παιχνίδι με τον συντοπίτη.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για τον Τζίλι Βουό. Ο Ιβοριανός φορ γι’ ακόμη μία μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και πολλά θα κριθούν στην προπόνηση της Τετάρτης για το αν πρόκειται να δώσει το «παρών» ή όχι.

Εκτός από τον Αφρικανό παίκτη και ο Μανώλης Παπαστεριανός έκανε θεραπεία και θα μείνει εκτός πλάνων για την αναμέτρηση του επερχόμενου Σαββάτου (24/3).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ