Α.Σ. ΑΡΗΣ : «104 έτη στις επάλξεις»

Α.Σ. ΑΡΗΣ : «104 έτη στις επάλξεις»

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για τα γενέθλια του συλλόγου.

Οι «κιτρινόμαυροι» συμπληρώνουν 104 χρόνια ζωής την Κυριακή (25/3) και ο Α.Σ. Άρης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρη

«Σε μία εποχή που η πολιτεία και ο αθλητισμός στη χώρα μας διέρχεται από μια βαθύτατη κρίση… Σε μία εποχή που οι θεσμοί αργοπεθαίνουν εν τω μέσω της οικονομικής ένδειας… Σε μία εποχή που πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες εξαγοράζουν ψήφους και εκμεταλλεύονται συνειδήσεις, λυμαίνοντας τον χώρο του αγνού αθλητισμού… Σε μία εποχή που η βία στους αθλητικούς χώρους και η εμπορευματοποίηση του αθλητικού ιδεώδους, τείνουν να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση…

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος της πόλης που έχει κάνει τους κατοίκους της υπερήφανους περισσότερο από κάθε άλλον. Ο Σύλλογος που έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αθλητισμού της Θεσσαλονίκης, πανελληνίως αλλά και παγκοσμίως. Ο Σύλλογος με τα περισσότερα τρόπαια στα κυριότερα ομαδικά αθλήματα, αλλά και στα ατομικά, με παγκόσμιους πρωταθλητές και ολυμπιονίκες στις τάξεις του. Ο Σύλλογος που ξεπέρασε τα στενά σύνορα της Θεσσαλονίκης και αγαπήθηκε πανελληνίως, δημιουργώντας αθλητές που έγιναν πρότυπα και γαλούχησαν γενιές και γενιές νέων Ελλήνων. Ο Σύλλογος που δεν κατηγορήθηκε ποτέ για τίποτα, που δεν ζήτησε ποτέ κάτι, αλλά αντιθέτως έδωσε τα πάντα. Ο Σύλλογος που ξεπέρασε τα όρια του αθλητισμού και έγινε κοινωνικό φαινόμενο, φορέας πολιτισμού και κουλτούρας.

Ο Σύλλογος που ακόμη και σήμερα, με πενιχρά οικονομικά μέσα, κατορθώνει και διαπαιδαγωγεί με τον καλύτερο τρόπο τους νέους της πόλης μας και όχι μόνο. Ο Σύλλογός μας είναι ανάμεσα στους μεγαλύτερους συλλόγους στην χώρα, με 18 ενεργά αθλήματα, τα οποία αναλύονται σε 36 αθλητικά τμήματα, ανδρών και γυναικών. Ταυτόχρονα λειτουργεί 15 ακαδημίες παιδιών όπου πλάθονται οι αυριανοί πρωταθλητές. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έχει στις τάξεις του 54 πρώτους προπονητές, 123 βοηθούς, 26 εφόρους και 2200 αθλητές, μια αθλητική «αρμάδα» που «βάφει» στα κιτρινόμαυρα το μέλλον αυτής της πόλης. Ο σύλλογος μας μάχεται απέναντι στην κρίση, την ένδεια, την παρακμή, και κατορθώνει να επιβιώνει σε πείσμα των αντιπάλων του.

Είμαστε εδώ, επί 104 συναπτά έτη στις επάλξεις των τειχών της πόλης και κρατάμε γερά το οχυρό. Αν το παν ήταν το χρήμα, θα είχαν άλλοι τα σκήπτρα της πόλης, αλλά το ουσιώδες και αυτό που δεν θα έχει ποτέ κανένας, είναι το πνεύμα του αρειανού πολεμιστή και η μοναδική αγάπη με την οποία περικλείετε τον αγαπημένο μας ΑΡΗ, εσείς οι πιστοί οπαδοί του! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπόν στο Σύλλογο μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΑΡΗΣ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Θα είμαστε για πάντα δίπλα του και θα τραγουδάμε το γλυκό του ύμνο μέχρι την αιωνιότητα»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ