Διαμαντόπουλος : «Αρνούμαστε να χάσουμε από οποιονδήποτε»

Διαμαντόπουλος : «Αρνούμαστε να χάσουμε από οποιονδήποτε»

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος τόνισε πως η ομάδα του Άρη είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ηττάται, ενώ έδωσε τη δίκη του ευχή για τα γενέθλια της ομάδας.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που πέτυχε δύο από τα τρία γκολ στη νίκη του Άρη επί του ΑΟΧ Κισσαμικού, μίλησε για την πορεία των «κίτρινων» στη φετινή Football League και τόνισε ότι ο Άρης χρωστάει μία μεγάλη νίκη στον εαυτό του και στον κόσμο του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ARENA FM 89,4:

«Σίγουρα όταν πετυχαίνεις γκολ, και δύο γκολ μάλιστα, είναι ένα έξτρα κίνητρο και ένας έξτρα βαθμός ψυχολογίας για τον εαυτό σου και εφόσον κερδίσαμε, όλα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο».

Για το πρώτο γκολ που πέτυχε:

«Δεν το πολυσκέφτηκα , έρχεται η μπάλα σε μένα μετά από τάκλιν του Σόουζα, είχα το σώμα σωστά για να γυρίσω κατευθείαν, το μόνο που σκέφτηκα ήταν να σουτάρω με δύναμη, είχα πίστη ότι θα κάνω το γκολ και ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε. Δεν είδα ότι ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης, δεν μπορεί να έχει ευθύνη σε τέτοιο σουτ, είναι αδύνατο να αντιδράσει».

Για το δεύτερο του γκολ:

«Μετά από σέντρα στην καρδιά της άμυνας, έκανα κίνηση και με είδε ο Βαγγέλης(Πλατέλλας), ευτυχώς  για μένα και την ομάδα έβαλα το γκολ και γυρίσαμε το ματς. Ήταν καθαρά, θέμα τάιμινγκ της πάσας και της κίνησης».

Για το ότι ο Άρης αρνείται να χάσει:

«Είναι ένα στοιχείο που έχουμε από τα φιλικά προετοιμασίας, έχουμε δείξει ότι αρνούμαστε να χάσουμε από οποιονδήποτε αντίπαλο, έτσι είναι δομημένη η ομάδα από το καλοκαίρι. Ξέραμε από την αρχή ότι δεν χωράει απώλεια λάθους, απώλεια βαθμών. Από την αρχή είμαστε συγκεντρωμένοι και χτισμένοι έτσι ώστε να παλεύουμε μέχρι το 90′, είναι θέμα χαρακτήρων και αυταπάρνησης της ήττας».

Για το παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό:

«Η άμυνα μας έδωσε πολλούς βαθμούς, δικαίωμα σε μέτρια εμφάνιση έχουν όλοι δεν μπορείς όλη τη χρονιά να είσαι στο τοπ επίπεδο, όλα είναι στο πρόγραμμα, όπως και οι κακές εμφανίσεις. Είναι αλυσίδα, από την της αρχή χρονιάς και κάθε αγωνιστική κάποιος θα δώσει τους βαθμούς στην ομάδα μας. Νομίζω ότι όταν αγωνίζεσαι, οι επαναλαμβανόμενες νίκες δεν είναι συμπτώσεις, δεν είναι τύχη, μετά το 80′ οι αντίπαλοι μαζεύονται πίσω και νιώθουμε κι εμείς το φόβο τους. Παίζει κι αυτό το ρόλο του».

Για τον αγώνα με την Καλλιθέα, που του ακυρώθηκαν τρία γκολ:

«Ήταν στεναχώρια εκείνο το ματς, γιατί ήμασταν πολύ καλοί σε εκείνο το παιχνίδι με την Καλλιθέα».

Για το ότι είναι συνεπής στην εμπιστοσύνη που του έδειξαν:

«Είναι ξεκάθαρο, ο Άρης δεν πρέπει να αγωνίζεται εκεί. Τελειώνει το μαρτύριο, ήρθα πριν την έλευση του Δημήτρη Σπανού, θεωρώ ότι, ότι δίνεις παίρνεις στο ποδόσφαιρο, έχω κάνει καλά και κακά παιχνίδια, αλλά όταν αγωνίζομαι προσπαθώ να δίνω το 100%, να τιμάω τη φανέλα και το ψωμί που παίρνω».

Για το ματς με την Βέροια και την ευκαιρία που έχασε:

«Σπάνια τέτοια χαμένη ευκαιρία μου έχει τύχει, δεν θέλω να το ξεχάσω, εκείνο όμως με έκανε να βγω πιο δυνατός, πρέπει να είσαι επαγγελματίας, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Για τον επικείμενο αγώνα με την Δόξα Δράμας:

«Είναι το τελευταίο ντέρμπι στην έδρα μας, ρεαλιστικά για τη Φούτμπολ Λιγκ είναι ντέρμπι, αυτή είναι η πραγματικότητα. Χρωστάμε μία μεγάλη νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης, μας δόθηκαν ευκαιρίες, όπως στον αγώνα με τα Τρίκαλα, μας στεναχωρεί ότι δεν μπορέσαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, αλλά έχουμε καθαρή συνείδηση γιατί δίνουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε στο γήπεδο. Ξεκάθαρα είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΟΦΗ, είναι ανεβασμένος και ο ΟΦΗ αλλά είναι καλύτερη ομάδα ο Άρης. Θέλουμε το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο στόχος, η άνοδος και το πρωτάθλημα, το έξτρα κίνητρο».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Δεν μας άφησε ποτέ μόνους, θέλουμε να του δίνουμε χαρά και να τους έχουμε πάντα δίπλα. Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό».

Μια ευχή για τα 104 χρόνια του Άρη:

«Να είναι η τελευταία δυσκολία για το σύλλογο και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί ξανά ποτέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ