Άρης : Επιστροφή στις προπονήσεις

Άρης : Επιστροφή στις προπονήσεις

Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς με τη Δόξα Δράμας

Ρεπό τέλος για τους παίκτες του Άρη από σήμερα, καθώς επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Στο πρόγραμμα δεν πήραν μέρος προληπτικά ο Ούγκο Σόουζα, ο τραυματίας Λούκα Μιλούνοβιτς, που βρίσκεται με άδεια στη Σερβία, και ο Άγγελος Χαντί, ο οποίος απουσιάζει λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με την εθνική Ιορδανίας. Ο 28χρονος μέσος, ωστόσο, θα είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο ματς αφού αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αύριο, ενώ και ο Γιώργος Βαλεριάνος επιστρέφει καθώς εξέτισε την ποινή του.

Αντίθετα, οι Μιχάλης Μπαστακός και Χουσεΐν Μουμίν θα εκτίσουν αμφότεροι τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας τους (στον πρώτο απομένει μια επιπλέον).

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη αύριο περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Τα «περαστικά» στον Ιωσηφίδη

Η νίκη της πρωτοπόρου Κ19 του Άρη επί των Τρικάλων με 2-0 σήμερα σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη της ομάδας των «κίτρινων», Αλέξανδρου Ιωσηφίδη, του οποίου η γλώσσα γύρισε σε σύγκρουση στον αέρα με αντίπαλο.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, ευχόμενη γρήγορη ανάρρωση στον νεαρό ποδοσφαιριστή, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται στο νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας U 19 ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους και παράλληλα ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ για την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ