Άρης : Οι πρώτες σκέψεις του Σπανού

Άρης : Οι πρώτες σκέψεις του Σπανού

Ο Δημήτρης Σπανός φαίνεται ότι δεν έχει πάρει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις σε ότι αφορά το βασικό σχήμα της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Δόξα Δράμας στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει τις δοκιμές του και στη σημερινή προπόνηση. Ξεκάθαρα, πάντως, είναι τα πράγματα σε ότι αφορά τον παρτενέρ του Ιντζόγλου στα αμυντικά […]

Ο Δημήτρης Σπανός φαίνεται ότι δεν έχει πάρει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις σε ότι αφορά το βασικό σχήμα της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Δόξα Δράμας στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει τις δοκιμές του και στη σημερινή προπόνηση.

Ξεκάθαρα, πάντως, είναι τα πράγματα σε ότι αφορά τον παρτενέρ του Ιντζόγλου στα αμυντικά χαφ. Με δεδομένες τις απουσίες του τιμωρημένου Μουμίν και του τραυματία Παυλίδη, ο Νίκιτς θα επιστρέψει στην ενδεκάδα. Αντίθετα, οι Πασάς και Κάσσος διεκδικούν την θέση στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος θα δοκιμάσει σήμερα να επιστρέψει στις προπονήσεις.Αν τα καταφέρει χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού για το παιχνίδι της Κυριακής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ