Παναχαϊκή : «Μπορούμε να νικήσουμε τον ΟΦΗ» είπε ο Οφρυδόπουλος

Παναχαϊκή : «Μπορούμε να νικήσουμε τον ΟΦΗ» είπε ο Οφρυδόπουλος

Σίγουρος πως η Παναχαϊκή μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ στο μεταξύ τους παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο (31/3), εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός των Πατρινών, Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν οι παίκτες της Παναχαϊκής στο επερχόμενο εντός έδρας ματς κόντρα στον ΟΦΗ που θα γίνει το Σάββατο (31/3), όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Ο τεχνικός των Πατρινών υπογράμμισε πως πιστεύει πολύ στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών που θέλουν για πολλούς λόγους τη νίκη κόντρα στους πρωτοπόρους της Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρόκειται για έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Την Παναχαϊκή και τον ΟΦΗ. Ένα παιχνίδι που δίνει μεγάλη αίγλη στο πρωτάθλημα και το οποίο χαίρονται να παίζουν οι παίκτες και να παρακολουθεί ο κόσμος.

Είναι δύο ομάδες που πλέον γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει σεβασμός, διότι παίζουμε με τον πρώτο, αλλά αυτό πάντα λειτουργεί ως κίνητρο για εμάς. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη και μπορούμε να τα καταφέρουμε αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους οπαδούς μας που ήταν στη Δράμα και τους περιμένουμε αύριο στην Αγυιά να βοηθήσουν την ομάδα μας με την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ