Άρης : Χαντί και Διαμαντόπουλος στη Media Day

Άρης : Χαντί και Διαμαντόπουλος στη Media Day

Οι δηλώσεις των δυο παικτών για την αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας και τον στόχο της ανόδου.

Οι Άγγελος Χαντί και Δημήτρης Διαμαντόπουλος εκπροσώπησαν τους συμπαίκτες τους πριν τη σημερινή προπόνηση στη Media Day, που οργάνωσε η ΠΑΕ Άρης ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας ματς με τη Δόξα Δράμας. Τον λόγο αρχικά πήρε ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος απουσίαζε στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με την εθνική Ιορδανίας, και αναφέρθηκε στα δυο επόμενα σημαντικά παιχνίδια κόντρα στην ομάδα της Δράμας και τον ΟΦΗ: «Επέστρεψα υγιής, που είναι το πιο σημαντικό. Βρίσκω την ομάδα μου σε πολύ καλή κατάσταση, πρώτη μαζί με τον ΟΦΗ, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο και ελπίζω να τον χαροποιήσουμε την Κυριακή, που αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα.

Αν δεν “κλειδώσει” μαθηματικά η άνοδος δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει τίποτα. Σαν Άρης παίζεις πάντα για την πρώτη θέση. Θα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο, έχουμε την ποιότητα για να το καταφέρουμε. Στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία, ειδικά σε κατηγορία που δεν ανήκει ο Άρης και με αντιπάλους ομάδες που κλείνονται. Θα πρέπει να παίρνει αυτό που θέλει, δεν είναι εύκολο, όταν πάει στη Superleague που ανήκει θα μιλήσουμε για καλό ποδόσφαιρο. Η συμμετοχή μου στην εθνική με βοήθησε και σε θέμα ρυθμού και ψυχολογίας.

Νιώθω χαρούμενος που μπόρεσα να παίξω, τώρα είμαι συγκεντρωμένος στον Άρη. Κοιτάμε πρώτα τη Δράμα, μετά θα παίξουμε με μια καλοδουλεμένη και δυνατή ομάδα όπως ο ΟΦΗ, αλλά και εκείνο το παιχνίδι δίνει τρεις βαθμούς. Θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα γιατί έχω αγωνιστεί στον ΟΦΗ, αλλά αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να κερδίζει μόνο ο Άρης».

Στη βοήθεια του κόσμου και την αγωνιστική του κατάσταση στάθηκε από την πλευρά του ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος: «Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί πολλές φορές. Είναι το τρίτο παιχνίδι μετά από αυτά με ΟΦΗ και Τρίκαλα που το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους του Άρη, να πάρουμε νίκη και να τους χαροποιήσουμε. Είμαι πολύ καλά, είχα ένα πρόβλημα στο γόνατο, αλλά οι εξετάσεις ήταν πεντακάθαρες. Το μυαλό μου είναι στην Κυριακή. Το ότι σκοράρω συχνότερα εκτός έδρας είναι καθαρά συγκυριακό, ας μπαίνουν και εκτός τα γκολ αν βοηθάνε. Όπου και αν παίζουμε θέλω αν μπορώ να δίνω βαθμούς στην ομάδα. Όταν υπάρχει το γόητρο της πρώτης θέσης και μιλάμε για τον Άρη φυσικά τη θέλουμε πολύ. Ο πρώτος στόχος είναι η άνοδος, αν εξασφαλιστεί μαθηματικά θα στραφούμε στην πρώτη θέση. Ματς με ματς προχωράμε. Τα δυο επόμενα είναι κομβικά και θα κρίνουν πολλά για την έκβαση του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ