ΟΦΗ : Και ο Λεάλ μέσα

ΟΦΗ : Και ο Λεάλ μέσα

Με τον Σέρχιο Λεάλ να μπαίνει στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς του ΟΦΗ με την Παναχαϊκή, αναχώρησαν για την Πάτρα το πρωί της Παρασκευής (30/3) οι Κρητικοί.

Τις τελευταίες ημέρες η συμμετοχή του Σέρχιο Λεάλ κόντρα στην Παναχαϊκή μπορεί να ήταν αμφίβολη, λόγω ενοχλήσεων που αισθανόταν ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, αλλά ο Νίκος Παπαδόπουλος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς απέναντι στους Πατρινούς που θα γίνει το Σάββατο (31/3).

Το καλό για τους Κρητικούς είναι πως πέραν από τους μακροχρόνια τραυματίες, Μανώλη Μονιάκη και Μανώλη Παπαστεριανό, δεν έχουν κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης.

Έτσι, ο Παπαδόπουλος μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα, ώστε να δει τον ΟΦΗ να παίρνει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στη Super League.

Η αποστολή του ΟΦΗ:

Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης,Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Eκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Μονιάκης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παπατόλιος, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ