Νίκιτς : «Τότε θα έρθει στο Βικελίδης ο πατέρας μου»

Νίκιτς : «Τότε θα έρθει στο Βικελίδης ο πατέρας μου»

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη παρουσιάστηκαν σίγουρη για την άνοδο του ιστορικού συλλόγου.

Μπράνισλαβ Νίκιτς και Στέλιος Μαραγκός βρέθηκαν στην Sportexpo 2018 και μίλησαν για την προσπάθεια του Άρη να επανέλθει στη φυσική του θέση στη Σούπερ Λίγκα. Αμφότεροι παρουσιάστηκαν σίγουροι για την επάνοδο της ομάδας και μάλιστα από την πρώτη θέση, ενώ ο Νίκιτς αποκάλυψε και την ατάκα που του είπε ο πατέρας του σχετικά με το πότε θα έρθει στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπαν στο Yellow Radio 92.8.

ΜΠΡΑΝΙΣΛΑΒ ΝΙΚΙΤΣ:

Ένα σχόλιο για την ομάδα:

Είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που έμειναν, είμαστε πάρα πολύ κοντά, λίγο υπομονή από τον κόσμο, έχουμε φτάσει πιο κοντά στην άνοδο και θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε και θέλουμε με τον ΟΦΗ ένα καλό αποτέλεσμα και με μια νίκη σε ένα κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης με τον κόσμο μας, πιστεύω ότι όλα εκεί θα τελειώσουν και σιγά σιγά θα είμαστε προετοιμασμένοι για μια φιέστα και θα επιστρέψουμε εκεί που αξίζουμε.

Για τον αγώνα της Κυριακής με την Δόξα Δράμας:

Θα είναι μια πολύ ωραία μέρα και η ώρα είναι πολύ καλή, αλλά και ο κόσμος είναι πάντα διπλά μας σε όλα τα παιχνίδια, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι εκεί μπορεί να κριθεί η άνοδος, περιμένω αν όχι γεμάτο το Κλεάνθης, αρκετό κόσμο να έρθει να μας στηρίξει.

Είμαι πανέτοιμος από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Άρη και όπως φαίνεται ο κόουτς θα μου δώσει την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα και τα παιδιά και να το κάνω όσο μπορώ.

Είχα αρκετές ατυχίες, αλλά ήρθα με όρεξη και πάθος που παραμένει ακόμη και σήμερα, αλλά όλα πήγαν όπως τα θέλαμε και εγώ έδωσα το καλύτερο μου, βοήθησα την ομάδα και τα παιδιά.

Ένα σχόλιο τον πατέρα του και πότε θα έρθει στο Χαριλάου:

Στην φιέστα θα είναι εδώ και μου είπε μάλιστα ότι «δεν έρχομαι αν δεν ανεβάσεις την ομάδα μου» και θα είναι σύντομα κοντά μας.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ:
Είσαι έτοιμος εκτός από αγωνιστικά και ψυχολογικά:

Κάποια στιγμή ίσως έρθει και η αναμονή, εγώ το συναντώ πρώτη φορά στην καριέρα μου να είμαι στον πάγκο, αλλά το περιμένω να μπω, έχω να δώσω πολλά και αντεπεξήλθα όταν με χρειάστηκαν, φυσικά θα ήθελα να είμαι πιο ενεργός, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό είμαστε αήττητοι, θα βγούμε πρώτοι στο τέλος.

Υπάρχει πιστή από την πρώτη κιόλας μέρα και στο παιχνίδι με την Καλλιθέα υπήρχε μια αναστάτωση αλλά κερδίσαμε και το πιστεύω ότι είναι η φωνή όλων των παιδιών. Η ομάδα είναι αήττητη και θα τερματίσει πρώτη δεν το συζητάω αυτό.

Ένα σχόλιο για τον αγώνα της Κυριακής:

Να έρθει ο κόσμος για να δει την ομάδα να κερδίζει, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να μπαίνεις σε ένα γεμάτο γήπεδο και ελάτε να στηρίξετε γιατί η ομάδα θα κερδίσει την Κυριακή, ο κόσμος ήταν πάντα δίπλα μας, σε όλα τα παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ