ΟΦΗ : «Οι παίκτες και ο προπονητής μας είναι ΜΑΓΚΕΣ!»

ΟΦΗ : «Οι παίκτες και ο προπονητής μας είναι ΜΑΓΚΕΣ!»

O OΦΗ με ανακοίνωση του αποθέωσε τους παίκτες και τον προπονητής της ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλο, για τη μεγάλη νίκη των Κρητικών επί της Παναχαϊκής στην Πάτρα (3-0).

Ο ΟΦΗ έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές του εμφανίσεις, επικρατώντας με 3-0 της Παναχαϊκής στην Πάτρα και πλησίασε ακόμα περισσότερο την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος συνεχάρη τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλο, αποκαλώντας τους «μάγκες», ενώ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να να μην αφήσει… κάθισμα άδειο στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής με τον Άρη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ τους παίκτες μας, για τη μεγάλη νίκη στην Πάτρα. Και τον ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΜΑΣ τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας, που έχει φέρει την ομάδα μας, τόσο ΚΟΝΤΑ στόχο μας. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τους φιλάθλους του ΟΦΗ, για τη δυναμική τους παρουσία στην Πάτρα και τη συμβολή τους στην ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ της ομάδας μας. Την Τετάρτη με τον Αρη, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα άδειο κάθισμα στο Γεντί Κουλέ! Το αξίζουν αυτά τα παιδιά. Ο προπονητής μας και οι παίκτες μας! ΟΦΗ ΕΙΣΑΙ! Για τους φιλάθλους απο το Ηράκλειο που ρωτούν, η αποστολή του ΟΦΗ πετάει στις 10.45 το βράδυ από την Αθήνα. Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται γύρω στις 11.30μμ.».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ