Παναχαϊκή : «Ευχαριστούμε τον συγκλονιστικό μας κόσμο»

Παναχαϊκή : «Ευχαριστούμε τον συγκλονιστικό μας κόσμο»

Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής μέσω ανακοίνωσής τους ευχαρίστησαν τους φίλους της ομάδας για την στήριξή τους στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΟΦΗ.

Η Παναχαϊκή μπορεί να ηττήθηκε από τον ΟΦΗ με 3-0 στην Πάτρα, ωστόσο ο κόσμος της έδωσε για άλλη μια φορά βροντερό παρών στις εξέδρες του γηπέδου. Οι ιθύνοντες της πατρινής ομάδας δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες και στήριξε τους παίκτες της Παναχαϊκής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το συγκλονιστικό μας κόσμο, που ολόκληρη τη χρονιά μας στήριξε και εξακολουθεί να μας στηρίζει, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα τα αποτελέσματα δεν ήταν τέτοια έτσι ώστε να ικανοποιούν τους φιλάθλους μας αλλά ούτε και εμάς τους ίδιους.

Γι’ αυτό ο κόσμος μας θα πρέπει να γνωρίζει ότι εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στα εναπομείναντα παιχνίδια, με σκοπό να ολοκληρώσουμε τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να κάνουμε υπερήφανο τόσο τον κόσμο μας, όσο και την πόλη την οποία εκπροσωπούμε. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη όλη τη χρονιά. Να εξακολουθήσετε να είστε κοντά μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ