Κωστένογλου : «Ο κόσμος ανέδειξε το μεγαλείο του Άρη»

Κωστένογλου : «Ο κόσμος ανέδειξε το μεγαλείο του Άρη»

Το «καπέλο» στον κόσμο του Άρη, έβγαλε ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος χειροκροτήθηκε θερμά στην επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στο χειροκρότημα που εισέπραξε από τους οπαδούς των «κίτρινων», που βρέθηκαν μαζικά στο γήπεδο, στάθηκε ο Νίκος Κωστένογλου, ενώ μίλησε για το ματς και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Άρη για την υποδοχή, έδειξε για ακόμη μια φορά το μεγαλείο της ομάδας. Είχαμε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο όμως ο Άρης κατάφερε να πετύχει γκολ γρήγορα. Προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να δημιουργήσουμε, αλλά κάναμε λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο, η δική μας παρουσία γινόταν πιο καλή και πιο έντονη και θέλαμε να πάρουμε τον έλεγχο. Είχαμε ένα καλό εικοσάλεπτο, προχωρήσαμε σε αλλαγές και ρισκάραμε κάνοντας άκρως επιθετική ομάδα στο τέλος, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά, η ομάδα αποκτά προσωπικότητα και φαίνεται από τα αποτελέσματα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με ομάδα που έχει γρήγορους παίκτες. Εύχομαι στον Άρη καλή συνέχεια».

Για τη χρησιμοποίηση του Κάσες:

«Ήταν θέμα τακτικής. Όταν κάνεις μια αλλαγή πρέπει να σκέφτεσαι και την επόμενη. Ο Κάσες έχει παίξει επιθετικός στο παρελθόν και μπήκε σε κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Θέλαμε να αποκτήσει η ομάδα επιθετική οντότητα όπως και έγινε και με την τρίτη αλλαγή. Κάναμε δυο φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για τον στόχο της Δόξα Δράμας φέτος:

«Θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Ο κόσμος της Δόξας χειροκρότησε την ομάδα και έμεινε ικανοποιημένος. Το ματς είχε ιδιαίτερη σημασία λόγω ιστορικότητας των δυο ομάδων. Εμείς πρέπει να δείξουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο και να προσκαλέσουμε τον κόσμο στο γήπεδό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ