Σπανός : «Παιχνίδι μισή κατηγορία»

Σπανός : «Παιχνίδι μισή κατηγορία»

Ο τεχνικός του Άρη εξήγησε τη σημασία της νίκης απέναντι στη Δόξα Δράμας και προανήγγειλε αλλαγές ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε πως η βαθμολογική διαφορά που έχει αποκτήσει ο Άρης μετά και τη νίκη επί της Δόξα Δράμας του δίνει προβάδισμα για την πρώτη θέση, που αποτελεί στόχο μαζί με τη διατήρηση του αήττητου της ομάδας.

«Ήταν ένα παιχνίδι μισή κατηγορία και βασικό μας μέλημα ήταν οι τρεις βαθμοί. Μπήκαμε με πολύ όρεξη στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια δώσαμε χώρο στη Δόξα. Δεν ευτυχήσαμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ, αλλά πήραμε τη νίκη σε ένα ματς πολύτιμο. Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι το κράτησε ο κόσμος. Όπως έχω ξαναπεί, θα μας πάρει να μας πάει εκεί που πρέπει. Τον ευχαριστούμε και ξέρουμε ότι θα είναι πάντα κοντά μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, η νίκη μας δίνει ασφάλεια. Περιμένουμε φυσικά να κριθούν τα πάντα μαθηματικά και συνεχίζουμε».

Για τη Δόξα Δράμας: «Δεν υπολείπεται σε τίποτα από ομάδες της Superleague. Έχει σημασία και σε ποιο χρονικό σημείο θα αντιμετωπίσεις μια ομάδα, έτσι άλλες εύκολα άλλες δύσκολα, Η Δόξα Δράμας είναι εξαιρετική, σαν τις δυο-τρεις ομάδες που ήταν πρώτες όλο το προηγούμενο διάστημα στο πρωτάθλημα».

Για το αν αποτελεί στόχο της ομάδας να τερματίσει φέτος χωρίς ήττα: «Το μυαλό μας είναι στο αήττητο. Θέλουμε όταν να τελειώσει η χρονιά να το έχουμε διατηρήσει μαζί με την πρωτιά. Αυτό απαιτεί συγκέντρωση και πίστη. Είναι σημαντικό να ευχαριστηθεί ο κόσμος και εμείς να έχουμε λιγότερο άγχος. Αυτό που άλλαξε στα τελευταία ματς είναι η συμπεριφορά μας. Όλοι μας γίναμε ένα με τον κόσμο του Άρη, όπως σήμερα. Όταν μπει, βέβαια, το γκολ αλλάζουν όλα. Όλοι μας θέλουμε το κάτι παραπάνω γιατί είμαστε στον Άρη. Στη Superleague να είμαστε δεύτεροι θα λέμε να πάμε πρώτοι. Η ομάδα έβγαλε αυτή την απαίτηση σε όλους μας».

Για το πώς θα παίξει ο Άρης στην Κρήτη: «Άλλη ήταν η προσέγγιση σήμερα και διαφορετική θα έχουμε με τον ΟΦΗ. Σίγουρα θα γίνουν αλλαγές. Πρέπει και ο προπονητής κάθε παιχνίδι να γίνεται καλύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ