Μπύρος : «Συγνώμη, πόνταρα σε κουτσά άλογα»

Μπύρος : «Συγνώμη, πόνταρα σε κουτσά άλογα»

Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, ήταν έξαλλος με τους υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος και χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για το λάθος που έγινε στο ματς με τον Άρη με τη χρησιμοποίηση έξι ξένων παικτών.

«Άστραψε και βρόντηξε» ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς για τους υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος των «μαυραετών», μετά το λάθος που έγινε στην αναμέτρηση με τον Άρη (χρησιμοποίηση έξι ξένων παικτών).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Mteropolis 95,5:

«Το παραδεχόμαστε και είμαι διατεθειμένος να πληρώσω ό,τι μου αναλογεί. Να τιμωρηθώ και ό,τι πρέπει να γίνει ας γίνει. Αν έχεις ανθρώπους μόνο για να παρουσιάζονται καλοί στον φακό και για να φτιάχνουν το μαλλί τους αυτά τραβάς. Ένας από τους λόγους που θα φύγω από το ποδόσφαιρο είναι και αυτός. Με ξένα χέρια μόνο φίδια είναι να πιάνεις», είπε και αναφέρθηκε στον γενικό αρχηγό της ομάδας, Αντώνη Κασδοβασίλη.

«Ήρθε ο γενικός αρχηγός, ο κ. Κασδοβασίλης και μου είπε «αναλαμβάνω την ευθύνη»». Ποια ευθύνη αναλαμβάνεις απέναντι σε χιλιάδες κόσμο που ήλπιζε στην τρίτη θέση; Πληρώνεις κάτι; Χάνεις κάτι; «Δεν φταίω μόνο εγώ», μου είπε. Ναι, φταίει και η γειτόνισσα. Αυτός είναι που δίνει τις αλλαγές, δεν φταίει μόνος αυτός λέει. Υπεύθυνοι-ανεύθυνοι όλοι τους. Μόνο για να βολευτούν και να παρουσιάζονται καλά στο φακό είναι. Εγώ τελειώνω τη χρονιά και θα πάρω τις αποφάσεις στο τέλος της χρονιάς. Θα φάμε άλλους τρεις βαθμούς; Ας φάμε άλλους τρεις. Ό,τι καλό παρουσιάστηκε από την ομάδα μας ήταν τα χρήματα που έβαλα. Από εκεί και πέρα, σε όλα τα υπόλοιπα ήμασταν απαράδεκτοι».

Σε ερώτηση για το αν ζήτησαν συγνώμη, ο κ. Κασδοβασίλη ή οι υπόλοιποι υπεύθυνοι του αγωνιστική τμήματος, είπε: «Προσπάθησε να δικαιολογηθεί και μετά είπε «έχεις δίκιο αναλαμβάνω την ευθύνη». Ποια ευθύνη; Τις ζημιές; Την χρηματική ευθύνη; Είμαι πολύ απογοητευμένος διότι δεν υπάρχει διοικητική υποδομή στην Ελλάδα. Ο καλύτερος σκοτώνει τη μάνα του. Πού πας με τέτοιους ανθρώπους; Στο βουνό στην εργασία έχουμε νερά και μερικές φορές έρχονται και μας ενοχλούν. Ούτε για τσομπάνηδες δεν θα τους έπαιρνα στη δουλειά που κάνω εγώ για να διώχνουν τα ζώα από το νερό».

Ο Γιάννης Μπύρος παραδέχθηκε δημοσίως ότι όταν έγινε το λάθος, του το επισήμαναν οι άνθρωποι του Άρη χωρίς όμως την πρόθεση να το χρησιμοποιήσουν: «Μόλις έγινε το λάθος με ενημέρωσαν οι άνθρωποι του Άρη. Προς τιμήν τους. Ο Άρης δεν έχει έννομο συμφέρον, ας κάνει ένσταση όποια ομάδα θέλει».

Ρωτήθηκε για το αν συζήτησε με τον Νίκο Κωστένογλου: «Μου είπε ότι ρώτησε τον κ. Ιωσηφίδη αν έχουμε πρόβλημα με ξένους όταν ανέλαβε και του είπε όχι. Ο ένας ρίχνει τον ευθύνη στον άλλο. Και το θύμα είναι πάντα αυτός που θέλει να κάνει κάτι καλό στον τόπο του, στην πόλη του».

Σχετικά με το αν είναι οριστική η απόφασή αποχώρησης από το ποδόσφαιρο, είπε: «Είμαι υπέρ του χαμόγελου, των επενδύσεων, του ρίσκου, όμως, πρέπει να υπάρχουν οι άνθρωποι. Εδώ όπως βλέπετε μου φταίνε πολλοί άνθρωποι. Δεν υπάρχουν άνθρωποι. Θα ξυπνούσατε κάθε μέρα στις 3 το πρωί να φορέσετε μια γαλότσα και επί 30 μέρες το μήνα να βρίσκετε πέντε χιλιάδες ευρώ για να διοικήσουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι; Αναλαμβάνω την ευθύνη 100% και ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους γιατί πόνταρα σε κουτσά άλογα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ