ΟΦΗ : Το πάρτι των οπαδών του στο Γεντί Κουλέ

ΟΦΗ : Το πάρτι των οπαδών του στο Γεντί Κουλέ

Ο κόσμος του ΟΦΗ έδωσε βροντερό παρόν στο μεγάλο ντέρμπι της Football League κόντρα στον Άρη και το Γεντί Κουλέ γύρισε πίσω στη δεκαετία του '80, όταν και ήταν κατάμεστο σε κάθε παιχνίδι των Κρητικών.

Άλλες εποχές, γεμάτες δόξα θύμισε το Γεντί Κουλέ στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη. Οι οπαδοί των Κρητικών γέμισαν το ιστορικό γήπεδο του Ηρακλείου και ώθησαν την ομάδα τους σε μια μεγάλη νίκη (2-0).

Η εικόνα του κατάμεστου «Θ. Βαρδινογιάννης» έφερε στη μνήμη πολλών τη δεκαετία του ’80. Τότε που η ομάδα του Ηρακλείου με τον θρυλικό Ευγένιο Γκέραρντ στον πάγκο της μεσουρανούσε και το γήπεδο της αποτελούσε το μεγάλο όπλο του ΟΦΗ. Ο κόσμος έδινε τότε, όπως και σήμερα βροντερό παρών και αποτελούσε ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες της ομάδας.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται μια «ανάσα» από την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ, μετά από 3 χρόνια απουσίας, και ο κόσμος του αναγνώρισε την προσπάθεια που κατέβαλλαν παρά τις δυσκολίες οι παίκτες των Κρητικών.

Άλλωστε, μετά το το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη αποθέωσαν τον Νίκο Παπαδόπουλο και τους παίκτες του, δείχνοντας τους πως θα βρίσκεται δίπλα τους. Όπως έκανε και όταν οι Κρητικοί βρέθηκαν από τα «σαλόνια» (Σούπερ Λιγκ) στα «αλώνια» (Γ΄Εθνική) το 2015. Τότε ο κόσμος στήριξε το νέο ξεκίνημα του ΟΦΗ. Τώρα γέμισε το Γεντί Κουλέ για να πανηγυρίσει την επιστροφή του στη «φυσική» του θέση, στη Σούπερ Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ