Παπαδόπουλος : «Άρης και ΟΦΗ δεν αξίζουν να είναι σε αυτή την κατηγορία»

Παπαδόπουλος : «Άρης και ΟΦΗ δεν αξίζουν να είναι σε αυτή την κατηγορία»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί του Άρη και στον κόσμο που ήρθε μετά από καιρό στο γήπεδο έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος με δηλώσεις του ανέλυσε την τακτική που έφερε τη νίκη στον ΟΦΗ απέναντι στον Άρη, ευχαριστώντας τον κόσμο της κρητικής ομάδας για την παρουσία του στο γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στις ικανότητες και το μέγεθος του αντιπάλου του.

«Παίζαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, όπως φάνηκε στο παιχνίδι. Ο Άρης είναι καλός στο passing game και ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι από εμάς. Ο τερματοφύλακάς μας έκανε καλή απόκρουση και έπειτα η δύναμή μας είναι όταν πάρουμε την μπάλα και παίξουμε γρήγορα σε κενούς χώρους. Προηγηθήκαμε πριν πάμε στα αποδυτήρια, στη συνέχεια με την καλή τακτική που είχαμε σκοράραμε και δεύτερο τέρμα και νιώσαμε ασφαλείς.

Ήταν μια καλή νίκη απέναντι στον κόσμο μας που μετά από πολύ καιρό γέμισε το γήπεδο. Θυμίζει τα παλιά χρόνια η κερκίδα όπως είπα στα παιδιά. Αυτή ήταν η θετική αύρα που θέλαμε παρά τα προβλήματα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Περισσότερη η καλή αμυντική τακτική μας κέρδισε το ματς. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ατμόσφαιρα. Θα πάμε και στα επόμενα παιχνίδια για τις νίκες για να τερματίσουμε στην κορυφή. Οι παίκτες κάνανε κατάθεση ψυχής σήμερα, όπως κάνανε από τον Ιανουάριο και μετά όσοι μείνανε. Γίναμε μια οικογένεια».

Για τον Άρη: «Συγχαρητήρια στον Άρη για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε κατά διαστήματα. Οι δυο ομάδες δεν αξίζουν να είναι σε αυτή την κατηγορία, με το καλό να τελειώσει το πρωτάθλημα και να ανέβουν».

Για την πορεία του ΟΦΗ φέτος: «Η ομάδα από την αρχή χτίστηκε με καλούς παίκτες. Δεν ήταν μόνο το οικονομικό αλλά και η έλλειψη σοβαρότητας που έκανε ποδοσφαιριστές να φύγουν. Μόνο εγώ ξέρω πώς έμειναν κάποιοι, 7.30 η ώρα ήμουν έξω από την τράπεζα να τους βάζω χρήματα για να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής. Έγινε μεγάλο θαύμα, που συσπείρωσε την ομάδα και έφερε ανθρώπους κοντά στην ομάδα. Το έβλεπα απίθανο να γίνει. Τα αποτελέσματα μετράνε αλλά η ομάδα έδειξε και χαρακτήρα, αυτά συνετέλεσαν στο να έρθουμε ως εδώ. Αυτοί οι παίκτες θα γραφτούν με κεφαλαία γράμματα στην ιστορία της ομάδας και θα έχουν μεγάλο κέρδος στη συνέχεια της καριέρας τους».

Για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν: «Θέλει οργάνωση και γνώση για να μην ξαναβρεθούμε σε δύσκολη θέση. Τα ίδια λάθη έκανε και ο Άρης και έφτασε στη Γ με οικονομικά προβλήματα. Δεν αξίζουν τέτοιες ομάδες, όπως και ο Ηρακλής και η ΑΕΚ να φτάσουν σε αυτό το σημείο».

Ποτουρίδης: «Μόνο τα κλάματα δεν έβαλα»
Από την πλευρά του ο Γιάννης Ποτουρίδης εξήγησε τη στενή σχέση που έχει αναπτύξει με τους οπαδούς του ΟΦΗ. «Ευχαριστούμε τον κόσμο. Δεν μπήκαμε καλά στο ματς αν και δεν κινδυνέψαμε. Ο Αρης είχε την κατοχή αλλά πετύχαμε το γκολ σε ένα κομβικό σημείο. Σημαντικό ήταν και το δεύτερο γκολ και μετά κάναμε σωστή διαχείριση. Συγχαρητήρια στον Αρη που παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Θέλουμε και την πρώτη θέση και να παραμείνουμε αήττητοι στα τελευταία ματς. Τώρα θα γεμίσουμε μπαταρίες». Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ήρθα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ και όλοι δίνουμε το 100% μας. Έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο και θα συνεχίσω για να πετύχει ο ΟΦΗ.

Θα μου μείνουν αξέχαστα τα όσα έγιναν πριν το ματς με τον Α.Ο.Χ/ Κισσαμικό. Μόνο τα κλάματα δεν έβαλα τότε με αυτά που γίνονταν στην ομάδα. Ήμασταν 4 μήνες απλήρωτοι. Έχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα με δύσκολο πρόγραμμα. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον ΟΦΗ και στην κορυφή. Έχω ένα πρόβλημα στο γόνατο και παίζω με ενέσεις. Σήμερα έπαιξα όσο άντεξα», κατέληξε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ