Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή 1-2

Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή 1-2

Η Παναχαϊκη επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Παναιγιάλειου στο ντέρμπι της Αχαΐας και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Νίκη τετράδας για τον ΑΟΧ Κισσαμικό κόντρα στη Δόξα Δράμας (2-1).

Η Παναχαϊκή ήταν το φαβορί στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο και το πιστοποίησε και εντός αγωνιστικού χώροι. Οι Πατρινοί επικράτησαν με 2-1 εκτός έδρας και «κλείδωσαν» ουσιαστικά την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις και μόλις στο 2′ έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με το πλασέ του Μωραΐτη να καταλήγει στο δοκάρι. Ο,τι δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση η Παναχαϊκή το πέτυχε τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον Ελευθεριάδη να βρίσκεται στο σωστό σημείο για να εκμεταλλευθεί το γύρισμα του Πολυχρόνη και να ανοίξει το σκορ.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 39′, όταν ο Αργυρόπουλος πήρε το «ριμπάουντ» από το σουτ του Μωραΐτη στο δοκάρι και έδωσε μεγάλο προβάδισμα στους Πατρινούς.

Ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους, αλλά βρήκε ελάχιστους χώρους από την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Παναχαϊκής. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 89′, με τον Σταματή να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Κάναλς από τος Αντωνακόπουλο.

Με τη νίκη αυτή η Παναχαϊκή «κλείδωσε» την τρίτη θέση, καθώς έφτασε τους 50 βαθμούς και άνοιξε τη διαφορά από τους διώκτες της στους επτά βαθμούς. Από την άλλη ο Παναιγιάλειος έμεινε στους 21 βαθμούς και στο -7 από τις θέσεις εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας (56′ Κανάλς), Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γκούμας, Τζανουλίνος (46′ Χαρίτος), Αγιούποφ (72′ Κόκκορης), Ζαφειράκης, Σκαρτσίλας, Σταματής.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Μακρυδημήτρης (18′ Αποστολόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος (15′ Πλέγας), Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Πολυχρόνης, Κυνηγόπουλος (76′ Αντωνακόπουλος), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

ΑΟΧ Κισσαμικός- Δόξα Δράμας 2-1

Βήμα τετράδας έκανε ο ΑΟΧ Κισσαμικός που επικράτησε με 2-1 της Δόξας Δράμας και την «έπιασε» στην 4η θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά κακό ποιοτικά, με το πρώτο σουτ του αγώνα να γίνεται στο 33′ από τον Πεταυράκη. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή μεν, δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις δε.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 53′, όμως, ο ΑΟΧ Κισσαμικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Λέο σέντραρε από δεξιά με εξωτερικό φάλτσο και ο Χαλκιαδάκης έκανε το 1-0. Οι Κρητικοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 70′ διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Λέο να κάνει υπέροχη ατομική προσπάθεια και να δίνει έτοιμο γκολ στον Ξυδά.

Η Δόξα αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον νεοεισελθόντα Αρναρέλλη να κάνει ωραία ατομική ενέργεια και σουτ και να νικάει τον Λαζαρίδη. Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν περισσότερο, με τον ΑΟΧ Κισσαμικό να επιστρέφει στις εντός έδρας επιτυχίες.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας (83′ Αποστολίδης), Χαλκιαδάκης (67′ Σάλιακας), Λέο (88′ Τόλι).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Πεταυράκης, Όστοϊτς (70′ Καπνίδης), Ντιμιτρόφσκι, Γουνδουλάκης, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Τζόκιτς (54′ Βιτλής), Κάσες (46′ Αρναρέλλης), Κουσκουνάς.

 

Η βαθμολογία της Football League:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ