Βέροια – Άρης : Εισαγγελική παρέμβαση για τα πονταρίσματα στο ματς

Βέροια – Άρης : Εισαγγελική παρέμβαση για τα πονταρίσματα στο ματς

Παρέμβαση του εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τα στοιχηματικά πονταρίσματα στην αναμέτρηση της Βέροιας με τον Άρη που είχε διεξαχθεί στις 31 Ιανουαρίου.

Η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έκανε παραγγελία στοιχείων για το ματς της Βέροιας με τον Άρη που είχε γίνει στις 31 του Γενάρη. Σύμφωνα με το Metropolis FM 95,5 FM, ο εισαγγελέας προχώρησε σε κατεπείγουσα παραγγελία προκειμένου να συλλέξει τα απαραίτητα στοιχεία της αναμέτρησης αναφορικά με τα πονταρίσματα που είχαν γίνει γι’ αυτό.

Με αυτό τον τρόπο, θα γίνει αναζήτηση των ονομάτων των παικτών στοιχήματος που πόνταραν πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Εν συνεχεία, θα γίνει αξιολόγηση και θα βγει απόφαση σε περίπτωση που προκύψουν πράξεις που απαιτούν επιβολή ποινής.

Ο Άρης σε εκείνο το παιχνίδι είχε νικήσει 1-0 τη Βέροια, με το γκολ να σημειώνεται από τον Πασά στο 90′. Να σημειωθεί τέλος, ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ασχολήθηκε πριν λίγες εβδομάδες με τον εν λόγω αγώνα, όμως επειδή δεν είχε πολλά στοιχεία, την έθεσε στο αρχείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ