Άρης : Στη Θεσσαλονίκη Παπαδόπουλος και Σακίεβιτς (pics)

Άρης : Στη Θεσσαλονίκη Παπαδόπουλος και Σακίεβιτς (pics)

Ο Ελληνοαμερικανός χορηγός του Άρη και ο εκπρόσωπος αμερικάνικου fund θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο.

Ο Τομ Παπαδόπουλος βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα (13/3) στη Θεσσαλονίκη, την οποία και επισκέπτεται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της εταιρείας Colonial Marble and Granite και βασικός χορηγός της ΠΑΕ Άρης, θα δει από κοντά την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ αύριο θα συναντηθεί μαζί με τους συνεργάτες του με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να συζητήσουν για θέματα της ομάδας.

Τον ομογενή επιχειρηματία συνοδεύει ο Νικ Σακίεβιτς, ο οποίος εκπροσωπεί συμφέροντα αμερικάνικου fund που ενδιαφέρεται για επενδύσεις στη Θεσσαλονίκη, και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» σχετικά με τις επικείμενες συζητήσεις με τον πρόεδρο των «κίτρινων»:

«Περιμένουμε να συναντηθούμε με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε πολλά. Η ομάδα ανεβαίνει, να συγχαρούμε και τον κ. Καρυπίδη, γιατί έχει διαφορά δέκα πόντων. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα δω το ματς».

Μαζί τους ταξίδεψε και ο Στάθης Καραντώνης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ο οποίος αναφέρθηκε στην αυριανή συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη:

«Ο κ. Σακίεβιτς, ο επικεφαλής του fund, είναι μαζί μας και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Αύριο στη συνάντηση θα τεθούν όλα επί τάπητος με τον κ. Καρυπίδη. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον με την επένδυση. Ο χρόνος θα δείξει. Η καλή διάθεση υπάρχει, από εκεί και πέρα βλέπουμε. Θα εξαρτηθούν όλα από την πορεία των συζητήσεων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ