Δόξα Δράμας – ΟΦΗ 1-1

Δόξα Δράμας – ΟΦΗ 1-1

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κερδίσει την παθιασμένη Δόξα Δράμας και η υπόθεση τίτλος παίρνει «φωτιά».

Ο ΟΦΗ βρέθηκε σε θέση οδηγού μόλις στο 7ο λεπτό, όμως «χτυπήθηκε» από τους τραυματισμούς και η ψυχωμένη Δόξα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Δημήτρης Μαχαίρας με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μένκα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Η ατυχία χτύπησε την «πόρτα» της ομάδας του Ηρακλείου καθώς μέσα σε 4 λεπτά έχασε με τραυματισμό τους Μαχαίρα και Βουό, στο 34′ και 38′ αντίστοιχα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Δόξα ανέβασε «στροφές», πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Στρέζου, όμως δεν τα κατάφερε με το ημίχρονο να βρίσκει τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με την ίδια θέληση και πάθος να πιέσουν τον αντίπαλο και στο 65′ δικαιώθηκαν. Ο Μπαϊκαρά πέρασε κάθετα στον Κουσκουνά με τον επιθετικό της Δόξας να πλασάρει υποδειγματικά τον Στρέζο για το 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.

Δόξα Δράμας (Κωστένογλου): Μένκα, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Μαρκόπουλος (46′ Ματσούκας), Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης (85′ Αρναρέλλης), Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Γκότοβος, Μπαικαρά, Γεωργιάδης (56′ Λίτσκας).

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Ντίνας (74′ Βαφέας), Βουό (38′ Πουρτουλίδης), Μάνος, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μαχαίρας (37′ Περογαμβράκης), Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

Σπάρτη – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Εύκολο έργο είχε η Σπάρτη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Το συγκρότημα του Μάρκου Στεφανίδη άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Φουρτάδο. Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά, έπειτα από την πάσα του Τσόφου, με τα δίχτυα να έχουν τρύπα και τη μπάλα να περνάει πίσω από το τέρμα, με τους ανθρώπους της Αναγέννησης να φωνάζουν καθώς πίστεψαν πως η μπάλα είχε καταλήξει άουτ. Στο 38′ και πάλι ο Φουρτάδο έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή της Καρδίτσας και με δυνατό σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Γκέκα για το 2-0.

Το σκορ παρέμεινε μέχρι το φινάλε με την ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη να φτάνει σε μια εύκολη νίκη.

Σπάρτη (Μάρκος Στεφανίδης): Μακριυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Σάββα, Νιάρος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Δεινόπαππας, Τσιόφου (65′ Δονδοτσάκης), Ράνος, Φουρτάδο (60′ Γραικός).

Aναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσάκης, Βατουσιάδης, Μπιτέλης, Καραγιάννης, Σταματάκης, Πλαβούκος, Κονέ, Τζέκος.

Παναχαϊκή – Απόλλων Πόντου 0-0

Η Παναχαϊκή, έχοντας χάσει πλέον κάθε ελπίδα για άνοδο στην Super League, έδειξε να έχει στερέψει από δυνάμεις απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, με το 0-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Στο 63′ ο Απόλλωνας απείλησε ουσιαστικά την εστία του Σούλη. Ο Μπρίτο πέρασε κάθετα στον Χασομέρη που έκανε το σουτ, όμως ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής απέκρουσε.

Στο 95′ ο Μουστακόπουλος είχε την ευκαιρία να δώσει την νίκη στους Πατρινούς, όμως ο Λόπεθ απέκρουσε κρατώντας το μηδέν.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολυχρόνης, Πολίμος (55′ Αποστολόπουλος), Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης (60′ Φωτάκης), Πλέγας, Μουστακόπουλος, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (71′ Βασιλείου), Μωραΐτης, Φουρλάνος.

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Ηλιάδης (76′ Κυβελίδης), Λιόνης, Καλογέρης (86′ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης, Σαμαράς.

Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας 3-1

Με το πρώτο ημίχρονο να μην διεκδικεί βραβείο ποιότητας, κανένας δε περίμενε όσα θα συνέβαιναν στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Ο Απόλλωνας προηγήθηκε με τον Τσιλούλη στο 49ο λεπτό, με τον Κάιπερς να «απαντάει» άμεσα στο 58′ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 61′ ο Κάιπερς από σκόρερ έγινε δημιουργός, αφού με ωραία γυριστή κεφαλιά τροφοδότησε τον Σταματάκο, ο οποίος με ωραίο βολ πλανέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν με τον Πάτα να σκοράρει με κεφαλιά στο 64′ δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Τάκη Γκώνια. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Απόλλωνα, ο Τσιλούλης αποβλήθηκε από το παιχνίδι στο 74′ καθώς έκανε πολύ σκληρό φάουλ στον Μπουρσέλη. Η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 78′ όταν ο Κάιπερς έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Φιρινίδη.

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Πάτας (75′ Μαζουλουξής), Νικολακακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (70′ Βογιατζής), Κάϊπερς, Εφορντ, Σταματάκος (83′ Μπρους).

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας, Κουτρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Αγροδήμος, Μαυρίας, Χατζής, Κανούλας, Τσιλούλης, Καρακατσάνης (67′ Λίταινας).

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ