Άρης : Πήρε 2000 εισιτήρια για Καλαμαριά

Άρης : Πήρε 2000 εισιτήρια για Καλαμαριά

Οι διοικούντες τον Απόλλωνα Πόντου ανακοίνωσαν ότι θα λειτουργήσει ειδικό εκδοτήριο για τους οπαδούς των φιλοξενουμένων.

Μεγάλη προσέλευση των οπαδών του Άρη περιμένουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Πόντου στην κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες. Οι διοικούντες των γηπεδούχων ενημέρωσαν, μάλιστα, ότι θα δώσουν 2000 εισιτήρια στον κόσμο του Άρη, που θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις θύρες 5 και 6.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλων Πόντου:

«Σχετικά με τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης της ομάδας μας με τον Άρη (Κυριακή, ώρα 17:00) η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ενημερώνει:

1. Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Θύρα 5 και την Θύρα 6, με τιμή αγοράς εισιτηρίου τα 10 ευρώ, και 2.000 εισιτήρια στην διάθεσή τους.

2. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από Θύρα 4 και Θύρα 3 με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ, κι από Θύρα 2 και Θύρα 1 με τιμή 5 ευρώ.

3. Προπώληση εισιτηρίων για όλους τους φιλάθλους θα γίνει την Παρασκευή (20 Απριλίου) στα γραφεία του γηπέδου, ώρες 10:00 – 17:00.

4. Την ημέρα του αγώνα η προμήθεια εισιτηρίου θα γίνεται από ώρα 13:00 έως 17:00 στα εκδοτήρια του γηπέδου και συγκεκριμένα για τους φιλάθλους μας σε εκείνα στην είσοδο του γηπέδου, ενώ για τους φιλάθλους του Άρη στο εκδοτήριο της οδού Χηλής»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ