Κισσαμικός – ΟΦΗ 1-1

Κισσαμικός – ΟΦΗ 1-1

Ο Κισσαμικός με γκολ του Ξύδα στο 90+3’, στέρησε την εκτός έδρας νίκη από τον ΌΦΗ και πλέον οι μελανόλευκοι αν ο Άρης νικήσει θα πέσουν από την 1η θέση της Football League.

Ο Κισσαμικός υποδέχτηκε στα Χανιά τον συντοπίτη ΟΦΗ για την 27η αγωνιστική της Football League. Οι Ομιλίτες ήθελαν τη νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή ενώ οι γηπεδούχοι ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά.

Οι Χανιώτες ήταν καλύτεροι σε ένα στείρο ημίχρονο που έληξε 0-0. Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ανέβασε τη απόδοσή του αλλά είδε τον τερματοφύλακα Γιάννη Παπαδόπουλο να σταματά δύο φορές τις προσπάθειες των παικτών του.

Τελικά ο συνδυασμός των Μάνου και Ντίνα και η 10η ασίστ του πρώτου, έφερε το 1-0 στο 67’ για τον ΟΦΗ. Η αποβολή όμως του Κουτσιανικούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76’, έδωσε την ευκαιρία στον Κισσαμικό να πάρει μέτρα και να ψάξει για το γκολ. Το οποίο ήρθε τελικά με δραματικό τρόπο στο 90+3’ με τον Βρετό να βρίσκει τον Ξύδα μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να νικά τον κίπερ του ΟΦΗ για το τελικό 1-1.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου (88′ Αποστολίδης), Σελινιωτάκης, Γκίνη (82′ Βρεττός), Λεμόνης, Ξύδας, Χαλκιαδάκης (72′ Σάλιακας), Λέο.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κοιλιάρας (64′ λ.τ Μπολάκης), Κομεσίδης, Βαφέας, Νάστος, Πουρτουλίδης, Κοέλιο (71′ Παπατόλιος), Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας (81′ Περογαμβράκης).

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Ζήδρας (Αθηνών), Τζιλίρης (Πειραιά)
Κίτρινες: Λέο, Παντελάκης, Γκίνη, Αρναούτογλου – Βαφέας, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Νάστος
Κόκκινες: 76′ Κουτσιανικούλης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ