Δύο οπαδοί του ΟΦΗ άρπαξαν πανό, ο ένας συνελήφθη! (vid)

Δύο οπαδοί του ΟΦΗ άρπαξαν πανό, ο ένας συνελήφθη! (vid)

Η καφρίλα στα ελληνικά γήπεδα συνεχίζεται με δύο οπαδούς του ΟΦΗ να επιχειρούν να κλέψουν πανό από τους αντίστοιχους του Κισσαμικού και τον δεύτερο να συλλαμβάνεται από την Αστυνομία.

Τραγελαφικές στιγμές σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα Κισσαμικός – ΟΦΗ για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, που έληξε με σκορ 1-1. Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, οπαδοί του ΟΦΗ προσπάθησαν να κλέψουν πανό των γηπεδούχων!

Ο πρώτος οπαδός, αφού έφυγε από την κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς των ασπρόμαυρων, έτρεξε προς την αντίστοιχη των γηπεδούχων, τραβώντας ένα από τα πανό που είχαν αναρτήσει.

Με τους αστυνομικούς, αλλά και τους σεκιουριτάδες να τον κοιτούν χωρίς να κάνουν τίποτα, κατάφερε να ξεφύγει και όπως αποδείχθηκε αποτέλεσε… έμπνευση και για άλλους ομοϊδεάτες του.

Τουλάχιστον όμως ο δεύτερος που επιχείρησε να αφαιρέσει πανό δεν ήταν το ίδιο τυχερός. Όπως θα δείτε στα τελευταία λεπτά του παρακάτω βίντεο, μόλις ο οπαδός βλέπει τους αστυνομικούς να πλησιάζουν προς το μέρος του, σωριάζεται στο έδαφος και δέχεται χωρίς αντίδραση  τη σύλληψη του

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ