Γεωργιάδης : «Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Γεωργιάδης : «Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Για τον στόχο του Απόλλωνα Πόντου αλλά και για την ισοπαλία κόντρα στον Άρη μίλησε ο βοηθός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο Κώστας Γεωργιάδης, βοηθός του Δημήτρη Καλαϊτζίδης, ήταν αυτός που μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά την ισοπαλία με τον Άρη, τονίζοντας πως ο Απόλλωνας Πόντου έχει τους παίκτες που μπορούν να κοντράρουν στα ίσια οποιαδήποτε ομάδα της Football League και θέλει να πλασαριστεί σε όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

«Είχαμε να προετοιμαστούμε για έναν πολύ σημαντικό αγώνα, ένα από τα ντέρμπι της πόλης, που κύλησε με όμορφη ατμόσφαιρα και έφερε αναμνήσεις. Παίξαμε με μια ομάδα που ήδη κάνει πλάνα για τη Superleague, καθώς έχει πετύχει τον στόχο της, και την αντιμετωπίσαμε χωρίς φόβο, γιατί έχουμε στελέχη που μπορούν να ανταγωνιστούν οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας, όπως αποδείχτηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο αντίπαλος πέρασε ελάχιστες φορές τη σέντρα και δεν απειληθήκαμε εκτός από μια φάση. Ακόμη και όταν ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε τακτική και πίεσε πιο ψηλά, φτάσαμε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε τέρμα. Αυτή η εμφάνιση, όπως και της Πάτρας, δείχνει ότι οι ποδοσφαιριστές μας είναι συγκεντρωμένοι και μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο, όπως θα κάνουν την Τετάρτη με τη Δόξα Δράμας. Θα πρέπει να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ