ΟΦΗ : Τελευταίος και καταϊδρωμένος ο Μαχαίρας

ΟΦΗ : Τελευταίος και καταϊδρωμένος ο Μαχαίρας

Μετά τους Σέρτζι Βουό και Μανώλη Παπαστεριανό ο Δημήτρης Μαχαίρας ήταν ο τελευταίος παίκτης του ΟΦΗ που επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, δείχνοντας έτοιμος για το ματς με τον Παναιγιάλειο.

Το ένα καλό νέο μετά το άλλο για τον προπονητή τον Νίκο Παπαδόπουλο στον ΟΦΗ. Ο τεχνικός των Κρητικών είδε και τον Δημήτρη Μαχαίρα να βγάζει χωρίς προβλήματα την προπόνηση της Τρίτης (24/4).

Έτσι, έγινε ο τρίτος και… τελευταίος από αυτούς που αντιμετώπιζαν ενοχλήσεις και δείχνει έτοιμος, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (26/4) με τον Παναιγιάλειο, μετά τους Σέρτζι Βουό και Μανώλη Παπαστεριανό.

Παρόλα αυτά ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να τον συμπεριλάβει στα αρχικά του πλάνα και αυτό γιατί πιστεύει πως δεν βρίσκεται στο κατάλληλο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός θα πάρει την απόφασή του την τελευταία στιγμή όσον αφορά τον Μαχαίρα. Σε αντίθεση με τον έμπειρο χαφ οι Βουό και Παπαστεριανός έχουν περισσότερες ελπίδες να ξεκινήσουν βασικοί στο επερχόμενο ματς της Football League.

Αυτοί που σίγουρα θα δουν την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο από τις εξέδρες του Γεντί Κουλέ είναι οι τραυματίες Μονιάκης, Δερμιτζάκης, Οικονόμου, αλλά και οι τιμωρημένοι Νάστος, Ποτουρίδης και Κουτσιανικούλης. Σημαντικές απουσίες αν μη τι άλλο.

Εκτός πλάνων του Παπαδόπουλου αναμένεται να μείνει και ο Σέρχιο Λεάλ. Ο έμπειρος μέσος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στον αυχένα και συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός αποστολής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ