Πανσερραϊκός: Τα βρόντηξε ο Χαραλαμπίδης

Πανσερραϊκός: Τα βρόντηξε ο Χαραλαμπίδης

Ο Ελληνας προπονητής μετά την ήττα από τον Αιγινιακό ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο του Πανσερραϊκού.

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού υπέβαλε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αιγινιακό με 2-1. Την απόφασή του ανακοίνωσε ο ίδιος, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ομάδα του Αιγινίου.

«Αποχωρώ από τον Πανσερραϊκό. Εδωσα όσες δυνάμεις είχα. Εχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου, όμως, δεν μπορώ να μείνω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χαραλαμπίδης. Η ήττα από τον Αιγινιακό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον πρώην πλέον τεχνικό του Πανσερραϊκού να αποκαλύπτει ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα αποχωρήσουν και παίκτες από το ρόστερ της ομάδας.

Ο Πανσερραϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η σερραϊκή ομάδα, η οποία πλέον παρουσιάζει εικόνα διάλυσης, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σώσει τη χρονιά. Τα «λιοντάρια», μετά το πέρας της 28ης αγωνιστικής, βρίσκονται στην 14η θέση, έχοντας μόλις 28 πόντους.

Η αποχώρηση του Χαραλαμπίδη δείχνει το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει ο σύλλογος, ο οποίος ξεκίνησε με όνειρα της χρονιά και πλέον βλέπει μόνο… εφιάλτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ