ΟΦΗ : Να μην τριτώσει το κακό

ΟΦΗ : Να μην τριτώσει το κακό

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του ΟΦΗ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, όπου στόχος των Κρητικών είναι η επιστροφή στις νίκες, μετά από δύο σερί «γκέλες».

Στην αρχή ήταν η Δόξα Δράμας. Μετά ήρθε ο Κισσαμικός. Ο ΟΦΗ από εκεί που δεν έχανε βαθμούς και μέτραγε 12 νίκες σερί, έκανε απανωτές δύο «γκέλες». Οι Κρητικοί δεν θέλουν το κακό να… τριτώσει στο εντός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο που θα γίνει την Πέμπτη (26/4).

Το καλό για τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι πως μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Μαχαίρα. Ο έμπειρος χαφ ήταν αμφίβολος για την εν λόγω αναμέτρηση, λόγω μερικών ενοχλήσεων, αλλά εν τέλει έπεισε τον Έλληνα προπονητή ότι μπορεί να τον έχει στα πλάνα του.

Όπως στα πλάνα του θα είναι και οι Σερτζ Βουό και Μανώλης Παπαστεριανός. Ακόμη και έτσι όμως δεν σημαίνει πως το απουσιολόγιο του Παπαδόπουλου είναι άδειο. Κάθε άλλο μάλιστα.

Από το ματς με τον Παναιγιάλειο ο έμπειρος προπονητής θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Λεάλ, Μονιάκη, Δερμιτζάκη, Οικονόμου που είναι τραυματίες, αλλά και των τιμωρημένων  Νάστου, Ποτουρίδη, Κουτσιανικούλη που θα εκτίσουν τις ποινές τους την Πέμπτη (26/2).

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Παπαστεριανός, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Ντίνας, Τοπούζης, Βουό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ