Νίκιτς : «Είμαι περήφανος που πετύχαμε»

Νίκιτς : «Είμαι περήφανος που πετύχαμε»

Τον απολογισμό προσωπικής του πορείας αλλά και της ομάδας για τη φετινή σεζόν έκανε ο Μπράνισλαβ Νίκιτς στη Media Day της ΠΑΕ Άρης.

Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στη Media Day, που διοργάνωσε η ΠΑΕ Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης, και αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά, που οδεύει προς το τέλος της, τον στόχο της ανόδου, που θα «κλειδώσει» μαθηματικά με την επόμενη νίκη της ομάδας, αλλά και το μέλλον του στον Άρη.

Για την αναμέτρηση με την Α.Ε. Καραϊσκάκης: «Έχουμε μπροστά μας ένα ματς την Κυριακή, που δεν είναι το τελευταίο, αλλά μαθηματικά μας δίνει την άνοδο. Εμείς όμως θα πάμε εκεί σαν να είναι το τελευταίο, για να πάρουμε τη νίκη και να τελειώσουμε και επίσημα. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί γνωρίζουμε τους παίκτες, αλλά από εμάς εξαρτάται. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μία τελευταία μάχη, να κάνουμε το τελευταίο βήμα και να πάρουμε την άνοδο και η ομάδα να βρεθεί εκεί που αξίζει».

Για τη μαθηματική επίτευξη της ανόδου: «Εδώ και πολλές Κυριακές λέμε να τελειώσουμε με την άνοδο. Σε κάποια ματς ήμασταν καλοί, σε άλλα όχι. Ο κόσμος ξέρει, όμως, ότι δώσαμε μεγάλη μάχη να φτάσουμε εδώ που είμαστε, θέλουμε μόνο μια νίκη. Τίποτα δεν ήταν δεδομένο από την αρχή της χρονιάς. Έγινε δουλειά και προσπάθεια από όλους. Η στήριξη από τον κόσμο πολύ μεγάλη. Και η γκρίνια μέσα στο πρόγραμμα είναι, λογικό γιατί είμαστε σε μια ιστορική ομάδα με απαίτηση για νίκες συνεχώς. Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για την άνοδο και μετά για την πρωτιά, περιμένουμε μια γκέλα του ΟΦΗ».

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο: «Στην αρχή είχα κάποια προβλήματα με τραυματισμούς. Όταν γύρισα η ομάδα είχε πάρει μπρος και ήταν δύσκολο να παίξω. Είχα συζητήσει και με τον κόουτς και το είχα καταλάβει. Είμαι λίγο στεναχωρημένος γιατί δεν βοήθησα όσο θα ήθελα, αλλά και πολύ χαρούμενος και περήφανος που πετύχαμε την άνοδο. Ο κόσμος, βέβαια, θα το κρίνει, αλλά όποτε μου δόθηκε η ευκαιρία, έδωσα ό,τι μπορούσα».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Το όνομά μου το ξέρετε. Ήταν όνειρό μου τόσα χρόνια να παίξω στον Άρη, εξ’ αιτίας του πατέρα μου, και το κατάφερα,. Νιώθω γεμάτος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Είμαι ρεαλιστής. Από εδώ και πέρα, θα ήθελα να πάρω λίγα παιχνίδια παραπάνω, για να νιώσω λίγο πιο χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ