Η αποστολή της Α.Ε. Καραϊσκάκης για το παιχνίδι με τον Άρη

Η αποστολή της Α.Ε. Καραϊσκάκης για το παιχνίδι με τον Άρη

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από την πλευρά της αρτινής ομάδας για το ματς με τους «κίτρινους»

Η προετοιμασία της Α.Ε. Καραϊσκάκης για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Άρη ολοκληρώθηκε σήμερα, με τον Σάκη Παπαβασιλείου να ανακοινώνει την αποστολή, που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/04) η προετοιμασία της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.
Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018 και θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή (29/04), με ώρα έναρξης στις 17:00 το απόγευμα, στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης (28/04), ο προπονητής της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Σάκης Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη, την οποία απαρτίζουν οι ποδοσφαιριστές: Μέλκας, Ραχιώτης (τερματοφύλακες), Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Καψάλης, Μπεκατώρος, Νικολόπουλος, Παπανίκου, Τσοντάκης, (αμυντικοί), Γούλας, Δημητριάδης, Κόλλινς, Κουσίδης, Μακρής, Χούσος, Ψιάνος (μέσοι), Ευαγγέλου, Κυριάκης, Λουκίνας, Ρανγκέλοφ (επιθετικοί).

Εκτός αποστολής έμειναν οι ποδοσφαιριστές: Άτσκα, Γυφτοκώστας, Μακρίδης, Μπουσινάκης, Σιαράβας και Χρούσιελ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ