Απόλλων Πόντου – ΟΦΗ 0-1

Απόλλων Πόντου – ΟΦΗ 0-1

Ο ΟΦΗ πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου με 1-0 και κλείδωσε και μαθηματικά την άνοδό του στην Superleague. Έχασε και στα Τρίκαλα ο Πανσερραϊκός που δείχνει να μην μπορεί να προλάβει το τρένο της παραμονής.

Ο ΟΦΗ εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του στην Superleague μετά τη νίκη που πέτυχε με 1-0 στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου. Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν στο 70′ και γκολ του Ντίνα στο 79′ από το σημείο του πέναλτι, έφτασαν στη νίκη.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα νευρικό με τον ΟΦΗ να προσπαθεί με υπομονή να ανοίξει την άμυνα του Απόλλωνα. Στην καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, ο Θανάσης Ντίνας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 70′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο. Ο Ντίνας έκανε φάουλ στον Αμαραντίδη, ο τελευταίος τον χτύπησε στο πρόσωπο και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του, ψάχνοντας το γκολ της νίκης. Αυτό ήρθε στο 79′ όταν ο Καλογεράκης ανέτρεψε τον Κοέλιο, με τον ΟΦΗ να κερδίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θανάσης Ντίνας δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Το 0-1 έμεινε μέχρι το φινάλε με τον ΟΦΗ να σφραγίζει την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία.

Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1

Οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη ώστε να πάρουν προβάδισμα στη μάχη της παραμονής, παρόλα αυτά αλληλοεξουδετερώθηκαν με το τελικό 1-1 να διατηρεί τη μάχη ζωντανή. Το γκολ της ομάδας του Γιώργου Βαζάκα πέτυχε ο Χαντζάρας στο 33′. Ο Καραγιάννης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Χαντζάρα που όντας αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου.

Ενώ όλα έδειχναν πως η Καρδίτσα θα πάρει τη νίκη, ο Τζέκος έκανε χέρι στο 91′ με τον Αιγινιακό να κερδίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιαζιτζόγλου, που ήταν ψύχραιμος και έφερε το παιχνίδι στα ίδια.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα οι δυο ομάδες βρίσκονται στους 36 βαθμούς και θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία στα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν.

Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας 1-3

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Δόξα Δράμας κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα και παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η ομάδα της Λάρισας βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ άνοιξε ο Φανούρης Γουνδουλάκης στο 4ο λεπτό. Ο έμπειρος παίκτης της Δόξας εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Απόλλωνα και με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Παϊτέρη για το 0-1. Στο 27′ ο Ριζογιάννης έδωσε προβάδισμα δυο γκολ στην ομάδα του πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε στο γκολ με τον Πλάτωνα Καρακατσάνη στο 55′. Ο παίκτης του Απόλλωνα έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νικώντας τον Μένκα για το 1-2. Το τελικό 1-3 έγραψε ο Κουσκουνάς στο 93′ δίνοντας τη νίκη στη Δόξα.

Τρίκαλα – Πανσερραϊκός 2-1

Τα αδιάφορα Τρίκαλα υποδέχτηκαν τον Πανσερραϊκό που ήθελε τη νίκη για να αναπτερώσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1, βάζοντας ταφόπλακα στα όνειρα των Σερραίων για παραμονή.

Στο 11′ ο Τόμιτς έκανε σέντρα στην περιοχή με τον Πάνο να νικάει τον Άντμαν με ωραία κεφαλιά δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα των Τρικάλων. Στο 15′ ο Πανσερραϊκός αντέδρασε και ισοφάρισε άμεσα με τον Πόζογλου να στέλνει τη μπάλα στη γωνία του Γιδόπουλου.

Ενώ το παιχνίδι έμοιαζε πως θα τελειώσει στο 1-1, ο Βέρτζος είχε άλλη άποψη. Στο 93′ ο παίκτης των Τρικάλων πέτυχε το 2-1 τελειώνοντας τον Πανσερραϊκό από την κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ