Παπαδόπουλος : «Οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε διαλύσει»

Παπαδόπουλος : «Οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε διαλύσει»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος κατά την άφιξη της αποστολής του ΟΦΗ στην πόλη του Ηρακλείου δήλωσε πως οι μελανόλευκοι έδειξαν χαρακτήρα στις δύσκολες στιγμές που βίωσαν μέσα στη σεζόν και τόνισε ότι οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε διαλύσει.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε κατά την άφιξη του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για τη φετινή πορεία της ομάδας στη Football League, αλλά και για την εξασφάλιση της ανόδου στη Super League για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Έλληνας τεχνικός των Κρητικών στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του μέσα στη χρονιά και το γεγονός πως μπόρεσαν και ξεπέρασαν τις δυσκολίες που συνάντησαν με τη βοήθεια του κόσμου. Επίσης ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε πως άλλη ομάδα πλην των μελανόλευκων θα είχε διαλύσει με τόσα προβλήματα, ενώ σχολίασε και την πρόθεση της διοίκησης να παραμείνει στα ηνία των Κρητικών και στη Super League.

Aναλυτικά, όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος:

Για την εξασφάλιση της ανόδου: «Εξασφαλίσαμε αυτό που θέλαμε. Είναι μεγάλη η χαρά όλων. Αυτό ήταν το ζητούμενο. Μέσα από τις δυσκολίες καταφέραμε κάτι που στη διάρκεια του πρωταθλήματος φαινόταν απίστευτο».

Για την υποδοχή τους από τον κόσμο: «Ο κόσμος του ΟΦΗ πάντα είναι περήφανος. Αυτό θέλει για την ομάδα του. Να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει. Είναι δική μου χαρά που νιώθουν περήφανοι για την ομάδα τους».

Για τον στόχο της πρωτιάς: «Πάντα ο στόχος είναι η πρώτη θέση. Αυτός ήταν ο στόχος γιατί εκεί πρέπει να είναι ο ΟΦΗ».

Για το τι κράτησε τον ΟΦΗ στις δύσκολες καταστάσεις: «Ο χαρακτήρας των παικτών, ο κόσμος που στήριξε αυτή την προσπάθεια στη δύσκολη στιγμή. Εκεί φάνηκε πραγματικά το μέταλλο αυτή της ομάδας. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε διαλύσει».

Για την πρόθεση της διοίκησης να παραμείνει στα ηνία της ομάδας: «Θα το συζητήσουμε από αύριο και θα δούμε. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω τώρα πάνω σε αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ δεν πρέπει να ξανακάνει τα ίδια λάθη που έκανε πριν λίγα χρόνια και να βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Είναι λίγο περίεργο για μένα να πανηγυρίζω για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Από την άλλη, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης υποδέχθηκε την αποστολή του ΟΦΗ στο αεροδρόμιο. Στις δηλώσεις του ανέφερε ότι η επέκταση της συνεργασίας, με το Νίκο Παπαδόπουλο, αποτελεί προτεραιότητα.

«Μπράβο στα παιδιά, έδωσαν την δύναμη του και ψυχή τους αλλά και όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ. Ήταν απλήρωτοι τόσο καιρό. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά δεν τελείωσε τίποτα. Έρχεται μια πιο δύσκολη χρονιά.

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να δουλέψουμε πολύ στην Superleague. Θέλει μεγάλη προσοχή και πολύ προσπάθεια. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα, δεν πρέπει να ξαναφτιάξουμε σε αυτό το σημείο, έγιναν πολλά λάθη, ελπίζουμε να τα ξεπεράσουμε. Ο ΟΦΗ ανήκει στην Superleague.

Το πρώτο μέλημα είναι ο προπονητής, τον αγαπάμε και τον εκτιμάμε. Πιστέψαμε στο έργο του, βοήθησε την ομάδα σε δύσκολες στιγμές, από αυτόν θα ξεκινήσουμε. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τους ανθρώπους που πριν 3 χρόνια ξεκίνησαν την ομάδα από το μηδέν, στους μετόχους αναφέρομαι. Φυσικά και τα παιδιά που κράτησαν την ομάδα όρθια και ψηλά την ομάδα και έφεραν τον κόσμο κοντά.

Μην ξεχνάτε τι περάσαμε, ακόμα περνάμε δύσκολες στιγμές, θα είμαστε ακόμα πιο πολύ δίπλα τους».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, ο Μανόλης Μπολάκης ανέφερε ότι «είμαστε χαρούμενοι. Οι κόποι μιας χρονιάς, ανταμείφθηκαν. Δώσαμε χαρά στην ομάδα, στον κόσμο και στους εαυτούς μας. Τέλος καλό, όλα καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ