ΑΟΧ Κισσαμικός – Παναιγιάλειος 2-0

ΑΟΧ Κισσαμικός – Παναιγιάλειος 2-0

Ο Κισσαμικός επικράτησε άνετα του Παναιγιάλειου στο γήπεδο των Περιβολίων στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Football League.

Ο Κισσαμικός υποδέχτηκε τον Παναιγιάλειο στα Περιβόλια για το τελευταίο ματς της 29ης αγωνιστικής με τους Αιγιώτες να θέλουν τη νίκη για να κρατήσουν (μαθηματική έστω) επαφή με τη σωτηρία και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι Κρητικοί όμως ήταν πολύ ανώτεροι στην αναμέτρηση, έβαλαν δύο γρήγορα γκολ με τους Παντελάκη (7’) και Σάλιακα (16’) και τελικά πήραν τη νίκη με το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία φάση της αναμέτρησης λίγο έλειψε να βάλουν το γκολ της τιμής αλλά το μακρινό σουτ του Μηλιώτη σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Τώρα πλέον ο Κισσαμικός βρίσκεται στην 4η θέση και στο -6 από την 3η Παναχαϊκή, ενώ μετά την ήττα του ο Παναιγιάλειος βρίσκεται στο +12 από την εξασφάλιση της παραμονής, με 5 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος.

ΑΟΧ Κισσαμικός – Παναιγιάλειος 2-0

Γήπεδο: Δημ. Περιβολίων
Σκόρερ: 7′ Παντελάκης, 16′ Σάλιακας
Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Τρουλινός, Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)
Κίτρινες: Παντελάκης, Γκίνη – Σταματής, Αρναούτογλου, Σμίλτος, Βλάχος, Δοξάκης
Κόκκινες:

ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης (71′ Βρεττός), Γκίνη (90+2′ Καραγεώργης), Λεμονής, Σάλιακας (87′ Αποστολίδης), Χαλκιαδάκης, Λέο.

Παναιγιάλειος (Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Σμίλτος, Βλάχος (68′ Χαρίτος), Μηλιώτης, Γκούμας, Γαβριηλίδης, Κάναλς (90+2′ Καναβέτας), Κόκκορης, Ζαφειράκης, Σταματής (46′ Δοξάκης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ