Άρης: Με πέντε απουσίες η προπόνηση

Άρης: Με πέντε απουσίες η προπόνηση

Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς μετά το τριήμερο ρεπό, ενώ τις ευχές της έδωσε η ΠΑΕ στον τραυματία Ντίνο Αρβανίτη

Το ρεπό τριών ημερών των ποδοσφαιριστών έλαβε τέλος με τη σημερινή απογευματινή προπόνηση, ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας φιλικού με τον Εδεσσαϊκό. Μια επιπλέον μέρα άδειας εξασφάλισαν οι Δεληζήσης και Πλατέλλας, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σόουζα, Νίκιτς και Μιλούνοβιτς.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Μετά το τριήμερο ρεπό, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι Ούγκο Σόουζα, Μπράνισλαβ Νίκιτς και Λούκα Μιλούνοβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι Γιώργος Δεληζήσης και Βαγγέλης Πλατέλλας δεν συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση. Αμφότεροι είχαν μια επιπλέον μέρα άδειας για να διευθετήσουν μια προσωπική τους υπόθεση.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο”, ενώ το Σάββατο, όπως είναι γνωστό, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με τον Εδεσσαϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας (18:00).

Ευχές της ΠΑΕ για τον Αρβανίτη

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται στον τερματοφύλακα της ομάδας U-19, Ντίνο Αρβανίτη, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο νεαρός γκολκίπερ της ομάδας μας στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς υπέστη κάταγμα στην κάτω γνάθο, έσπασε τέσσερα δόντια και του έγιναν ράμματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ