Παυλίδης: «Ο Άρης στη Superleague όπως πρέπει να είναι»

Παυλίδης: «Ο Άρης στη Superleague όπως πρέπει να είναι»

Ο αρχηγός των «κίτρινων» μίλησε για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και είπε το δικό του ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας.

Με δηλώσεις του στο φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Εδεσσαϊκό, ο Μπάμπης Παυλίδης αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της ομάδας του στην ανώτατη κατηγορία και ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη στήριξή τους.

Για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε εξασφαλίσει ήδη την άνοδο. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν πάντα στο πλευρό μας και μας στήριζε. Κάναμε το καθήκον μας και πλέον στα επόμενα τρία ματς που απομένουν θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρώτη θέση».

Για το αν είναι στο μυαλό του η επόμενη σεζόν: «Φυσικά και σκέφτομαι την επόμενη χρονιά. Ήρθα στη Γ΄ Εθνική με στόχο τη Superleague. Πέρασα τρία δύσκολα χρόνια, με τραυματισμούς και ένα τροχαίο. Τα ξεπέρασα πλέον και είμαι χαρούμενος. Υπάρχει χρόνος για να συζητήσουμε με τους διοικούντες. Όλοι θέλουμε τον Άρη στη Superleague και όπως πρέπει να είναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ