Σπανός: «Ο Πασσαλής έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Σπανός: «Ο Πασσαλής έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ιδιαίτερη αναφορά στον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού έκανε ο προπονητής του Άρη στις δηλώσεις του μετά το φιλικό παιχνίδι των δυο ομάδων.

Ειδική μνεία στον Πέτρο Πασσαλή, που έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη και είναι πλέον πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, έκανε ο Δημήτρης Σπανός μετά τη λήξη της μεταξύ τους φιλικής αναμέτρησης, σχολιάζοντας και την ευκαιρία που έδωσε σε νεαρούς παίκτες των «κίτρινων» να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ απέφυγε να τοποθετηθεί για το μέλλον του στην ομάδα.

«Το φιλικό άλλαξε δύο φορές ημερομηνία. Καταφέραμε και ήρθαμε σήμερα σε ένα ωραίο περιβάλλον, με νέα παιδιά και καλό προπονητή. Όλοι ξέρουν και τον πρόεδρο, τον Πέτρο Πασσαλή, και τι σημαίνει για τον Άρη. Ήταν ένα παιχνίδι που μου άρεσε γιατί ήταν χωρίς σκοπιμότητα. Είδαμε μια ομάδα με νέα παιδιά, με αρχή, μέση και τέλος. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά στη συνολική ατμόσφαιρα. Να ευχαριστήσουμε τους γηπεδούχους για τη φιλοξενία. Νομίζω ότι ο οργανισμός που λέγεται Άρης θα πρέπει να απλώνεται σε όλες τις περιοχές, ώστε να δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο του να τον παρακολουθεί από κοντά».

Για το αν ο Άρης θα δώσει και άλλο φιλικό πριν ξαναρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις του: «Θα πάμε στο πρωτάθλημα χωρίς άλλο φιλικό. Έχουμε δέκα μέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι την Τετάρτη στη Σπάρτη. Αν τύχει κάτι όντως μεγάλο εκτάκτως, τότε θα το σκεφτούμε, αλλά δεν νομίζω ότι θα συμβεί».

Για τη Γ’ Εθνική, όπου αγωνίζεται ο Εδεσσαϊκός: «Έχει σίγουρα τα προβλήματά της. Οι υπεύθυνοι πρέπει να κοιτάξουν να οργανώσουν καλύτερα αυτές τις κατηγορίες και να δουν διαφορετικά το ζήτημα, όπως κάνει ο Εδεσσαϊκός, που έχει νέα παιδιά. Μακάρι να συνεχίσει το έργο του ο κόουτς και η ομάδα να φτάσει μέχρι τη Superleague».

Για τον Πέτρο Πασσαλή: «Όλοι ξέρουν τι έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φαίνεται, άλλωστε, και πόσο καλός είναι από την ομάδα που έχει φτιάξει. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους. Για εμάς τους προπονητές είναι ό,τι καλύτερο».

Για το ότι πήραν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί Μαντζάρης και του Κλιγγόπουλος: «Τα παιδιά είναι επαγγελματίες με την ομάδα και θεωρώ ότι είναι στο χέρι τους να συνεχίσουν να είναι και να βελτιωθούν. Η φετινή χρονιά δεν μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής, γιατί η απαίτηση για άνοδο πήγε πίσω αυτή την κατάσταση. Θεωρώ ότι είναι πρόβλημα αυτό για τον Άρη. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης, γιατί για την επιστροφή του αφήσαμε λίγο πίσω αυτό το κομμάτι. Ο Πασχάλης Μελισσάς και τα παιδιά που είναι στις ακαδημίες δουλεύουν καλά και θα πρέπει να βγει κάτι από εκεί».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη για το μέλλον του: «Όχι, αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γίνει. Βασικός στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι μέχρι και το τέλος της χρονιάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ