Football League : Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλων Πόντου

Football League : Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλων Πόντου

Την πρώτη του νίκη μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα πανηγύρισε ο Απόλλων Πόντου, που επικράτησε με 2-1 στην έδρα του Παναιγιάλειου. Της... ισοπαλίας έγινε στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές επέστρεψε ο Απόλλων Πόντου, που επικράτησε με 2-1 στην έδρα του Παναιγιάλειου, φτάνοντας έτσι στο τέταρτο εκτός έδρας τρίποντο του τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αν και ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και είχε κάποιες καλές στιγμές, τις οποίες δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί. Αντίθετα οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία άνοιξαν το σκορ με τον Κόκκορη στο 31′ και άγγιξαν και το 2-0 δύο λεπτά αργότερα, με τον Καλί να σώζει το πλασέ του Σταματή πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη ο Απόλλων ανέβασε την απόδοση του και ισοφάρισε στο 48′ με κεφαλιά του Καπία, ενώ στο 63΄ ο Βλαχομήτρος με σουτ έκανε το 1-2. Από εκείνο τη σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Αθανασίου, Γραμματίκας, Γαβριηλίδης, Μηλιώτης, Τζανουλίνος (84’ Καναβέτας), Σμίλτος, Γκούμας, Κάναλς (68’ Χαρίτος), Κόκκορης (79’ Δοξάκης), Σταματής, Ζαφειράκης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Λιόνης, Καλί, Καπίας, Γεωργιάδης, Συμελίδης (18’ Γκουγκούδης), Ηλιάδης (46’ Βλαχομήτρος), Καλαϊτζίδης (80’ Τσεμπερίδης), Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο.

Δόξα Δράμας – Καραϊσκάκης 0-0

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τη Δράμα ο Καραϊσκάκης, που απέσπασε 0-0 από την Δόξα και την άφησε σχεδόν εκτός διεκδίκησης της 3ης θέσης του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και έχασε αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με κύριους εκφραστές τους Μπαϊκαρά και Γουνδουλάκη.

Στο δεύτερο μέρος οι «μαυραετοί» έφτασαν μια ανάσα από το 1-0 στο 59′, όμως το πλασέ του Κουσκουνά σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Ραχιώτη, ενώ στις καθυστερήσεις έχασαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Καραγιαννίδης απέκρουσε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Μπαϊκαρά.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Σιώπης, Βαλλιάνος, Ντιμιτρόφσκι, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης, Μαρκόπουλος (55′ Κάσες), Ματσούκας (22′ Γεωργιάδης, 80′ Βιτλής), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ: (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Τσοντάκης, Νικολόπουλος, Καραγιαννίδης, Ψιάνος, Μακρής, Κόλλινς, Μακρίδης (82′ Καψάλης), Ρανγκέλοφ (64′ Κυριάκης), Λουκίνας (90′ Ευαγγέλου).

Αναγέννηση Καρδίτσας – Τρίκαλα 0-0

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τα Τρίκαλα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που «καίγονταν» για τη νίκη και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, με τον Χαντζάρα να έχει την πιο σημαντική στιγμή του ημιχρόνου στο 25′, όταν το πλασέ του πέρασε ελάχιστα εκτός εστίας.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με την Καρδίτσα να έχει τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά να μην μπορεί να βρει χώρους. Τα Τρίκαλα ανέβασαν σταδιακά την απόδοση τους και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο 84′, με το φάουλ του Πλαβούκου να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκέκα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Τζέκος, Σταματάκης, Μπιτέλης (85′ Βατουσιάδης), Σουντουρά, Πλαβούκος, Χαντζάρας (66′ Ντάγκρας), Κονέ.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Γκόλιας, Πάνος, Βέρτζος, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας, Τόμιτς, Τσίπρας (81′ Σαχινίδης), Μιλοσάβλιεβ (54′ Χιντζίδης), Γιαννιτσάνης (90′ Σιαλμάς).

Αιγινιακός – ΑΟΧ Κισσαμικός 1-1

Την ευκαιρία να πάρει μια σημαντική νίκη και να εκμεταλλευθεί τα αρνητικά αποτελέσματα της Σπάρτης και της Αναγέννησης Καρδίτσας έχασε ο Αιγινιακός, που έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Η ομάδα του Αιγινίου ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και απείλησε κυρίως από στατικές φάσεις στο πρώτο μέρος, με τους Κρητικούς πάντως να έχουν την καλύτερη στιγμή του ημιχρόνου, όταν στις καθυστερήσεις ο Λέο βρέθηκε τετ α τετ με τον Τόλιο, ο οποίος τον νίκησε.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος όπως τελείωσαν το πρώτο. Ο Λέο απείλησε στο 46′, όμως ο Αιγινιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 53′. Ο Γιαζιτζόγλου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πολύζος με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Το γκολ έδειξε να «ξυπνάει» τον Κισσαμικό, ο οποίος πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 65′ έφτασε στην ισοφάρισε με πλασέ του Μαρκοπουλιώτη μετά από ασίστ του Λέο. Μάλιστα, οι Κρητικοί θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη στις καθυστερήσεις, όμως ο Τόλιος απέκρουσε τη γυριστή κεφαλιά του Ζιούλη.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Σοφιάνης, Ζούρκος (79’ Γκατσολάρι), Πολύζος, Τσολακίδης (84’ Ανδρικόπουλος), Τοπαλίδης (85’ Πέριτς).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Ζιούλης, Μαρκοπουλιώτης, Τόλι, Γκίνη, Σάλιακας, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Ξύδας (89’ Καραγεώργης), Λέο (90+3 Βρεττός).

Πανσερραϊκός – Καλλιθέα 1-1

Πανσερραϊκός και Καλλιθέα έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που έστειλε και μαθηματική στη Γ’ Εθνική, ενώ το έργο των Σερραίων είναι αρκετά δύσκολο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7′ με τον Ενομό και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να απορούν να απειλήσουν περαιτέρω.

Η Καλλιθέα πήρε μέτρα στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 73ο λεπτό με τον Ορέστη Μάκο. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διεκδικήσουν και τη νίκη, αλλά η αποβολή του Χοτζάλι στο 88′ σταμάτησε την ορμή τους.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Άντμαν, Στέβιτς, Μακούσης (60΄ Ποζατζίδης), Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Δούμτσιος, Πόζογλου, Γιαξής (49′ Παπουτσογιαννόπουλος), Ενομό (70΄ Κάκκο).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Μίγγος (83′ Τζιτζικαλάκης), Καντέ, Χοτζάλι, Παυλής, Βαλμάς (65΄ Μήλιος), Γκέτσι (57΄ Μάκο), Σμυρλής.

Άρης – Αχαρναϊκός 3-0 α.α.

Βέροια – Παναχαϊκή 0-3 α.α.

Η βαθμολογία της Football League:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ