Άρης : Στο Δασυγένειο οι παίκτες

Άρης : Στο Δασυγένειο οι παίκτες

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Δημήτρης Σπανός.

Ξεκούραση τέλος για τους παίκτες του Άρη, που θα πάνε σήμερα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, προκειμένου να ακολουθήσουν το πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Δημήτρης Σπανός περιμένει να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται παίκτες που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, ατομικό πρόγραμμα είχαν ακολουθήσει τις προηγούμενες ημέρες οι Νίκιτς, Δεληζήσης, Σόουζα και Μιλούνοβιτς, οι , οποίοι, πάντως, αναμένεται σταδιακά να ενσωματωθούν στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Ακόμα, με τον Άρη να έχει πετύχει τον στόχο της ανόδου, αυτό που απομένει στα επόμενα παιχνίδια, είναι να δούμε αν ο Δημήτρης Σπανός θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, όπως, έκανε, δηλαδή, απέναντι στον Εδεσσαϊκό.

Τέλος, στα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ βρίσκονται ήδη τρεις προτάσεις από ομάδες Γ΄ Εθνικής, για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα το Σαββατοκύριακο (ο Άρης έχει κενό, καθώς επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Βέροια, που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα). Κάτι, πάντως, που την δεδομένη χρονική στιγμή, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ