Άρης : Συνάντηση Καρυπίδη-Πατουλίδου

Άρης : Συνάντηση Καρυπίδη-Πατουλίδου

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης για το προπονητικό κέντρο του Ν. Ρυσίου και τις ακαδημίες του Άρη.

Επαφές με την Πολιτεία και συγκεκριμένα με την Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης για να συζητήσει σειρά θεμάτων του Άρη, ενόψει της ολοκλήρωσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενδιαφέρεται για την αναδιοργάνωση των ακαδημιών, καθώς και τη βελτίωση και παράλληλα την επέκταση των προπονητικών εγκαταστάσεων των «κίτρινων», που έχουν έδρα στο Ν. Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Είναι εξαιρετικά πιθανό, μάλιστα, το εγχείρημα να στηριχτεί με κάποιο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, εφ’ όσον πληροί τα κριτήρια για ένταξη, που έχουν να κάνουν με οικόπεδα δίπλα στο αθλητικό κέντρο.

Η επίσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έγινε, πάντως σε καλό κλίμα, και οι κ. Πατουλίδου, όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι, φαίνονται σε πρώτη φάση διατεθειμένοι να προσφέρουν ό,τι βοήθεια μπορούν προκειμένου ο Άρης να προχωρήσει στην ανακατασκευή των εγκαταστάσεών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ