Άρης : Test event στο Κλ. Βικελίδης με Πανσερραϊκό

Άρης : Test event στο Κλ. Βικελίδης με Πανσερραϊκό

Στις 20 Μαΐου η πρώτη δοκιμαστική λειτουργία των τουρνικέ στις θύρες του γηπέδου.

Ο αγώνας με τη Σπάρτη στις 16 Μαΐου είναι η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση και ο Δημήτρης Σπανός προετοιμάζει την ομάδα του για αυτή την αναμέτρηση, εν μέσω μιας νεκρής αγωνιστικά περιόδου λόγω της συγκυρίας μη διεξαγωγής των αγώνων με Αχαρναϊκό και Βέροια που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

Σε ένα άλλο επίπεδο, όμως, ορίζοντας είναι η αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στις 20 του μήνα. Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση μπροστά στο κοινό της, η ομάδα που πέτυχε το στόχο της επιστροφής των κίτρινων στο φυσικό τους χόρτο θα πάρει το τελευταίο χειροκρότημα από το κοινό της.

Παράλληλα θα γίνουν και ορισμένες δοκιμές σε εργασίες που προχωρούν στο γήπεδο. Η αναμενόμενη υψηλή προσέλευση κόσμου, επιτρέπει τη μετατροπή του ματς σε ένα test event για την λειτουργία των τουρνικέ που εγκαταστάθηκαν στις θύρες.

Έστω και αν ακόμη δεν έχει εγκατασταθεί το λογισμικό που θα επιτρέπει την λειτουργία του συστήματος με όλες του τις δυνατότητες (έχει να κάνει με την αποσαφήνιση του καθεστώτος καταγραφής προσωπικών δεδομένων και αφορά όλα τα γήπεδα της λίγκας) με την εγκατάσταση των απαραίτητων πλακετών, είναι εφικτή η «χειροκίνητη» λειτουργία των τουρνικέ, κάτι που θα συμβεί για να διαπιστωθεί το πώς δουλεύει το σύστημα και να καταγραφούν συμπεράσματα και τυχόν ζητήματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπιστούν ενόψει της επόμενης περιόδου.

Σε πλήρη λειτουργία, το λογισμικό που θα εγκατασταθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης υπόσχεται ολοκλήρωση της διαδικασίας εισόδου φιλάθλου στη θύρα ακόμη και εντός τριών δευτερολέπτων. Θα μπορεί δε να διαβάζει εισιτήριο ηλεκτρονικής μορφής (με QR από κινητό ή τάμπλετ) και φυσικά τα barcodes των εισιτηρίων που θα πωλούνται από τα εκδοτήρια ή αυτά που ο φίλαθλος μπορεί να αγοράζει ηλεκτρονικά και να χρησιμοποιεί μετά από εκτύπωση τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ