Άρης : Ψάχνει φόρμουλα για Πλατέλλα και αθλητικό κέντρο για προετοιμασία

Άρης : Ψάχνει φόρμουλα για Πλατέλλα και αθλητικό κέντρο για προετοιμασία

Πώς κινούνται στον Άρη τα θέματα συμβολαίου του πολυτιμότερου της σεζόν και της αναζήτησης βάσης για το χτίσιμο της νέας ομάδας.

Ένα ιδιωτικό συμφωνητικό από τη στιγμή της σύναψης της αρχικής συμφωνίας ανάμεσα στο Βαγγέλη Πλατέλλα και το Θόδωρο Καρυπίδη είναι η βάση διαπραγμάτευσης των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους. Ο όρος της συμφωνίας για την ένταξη του παίκτη στον Άρη τον περασμένο Σεπτέμβρη, ήταν ότι σε περίπτωση ανόδου την επόμενη σεζόν η βάση των αποδοχών του θα ήταν οι 100 χιλιάδες ευρώ.

Ένα σημείο διαφωνίας είναι, για την ώρα, αν το συμφωνητικό για το +1 είναι δεσμευτικό. Ο Πλατέλλας θα ήθελε να γίνει διαπραγμάτευση χωρίς να λαμβάνεται υπόψη αφού η πλευρά του ισχυρίζεται πως καθώς δεν είναι κατατεθειμένο δεν είναι και ισχυρό. Ο Άρης από την άλλη θεωρεί ότι η συμφωνία του Σεπτέμβρη είναι ισχυρή και πρέπει να υλοποιηθεί με αυτούς τους όρους, έχοντας διάθεση να μπει σε συζήτηση για δέσμευση μεγαλύτερη του ενός έτους.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως παρά το ότι στις πρώτες επαφές δεν υπήρξε οριστική κατάληξη, η αμοιβαία διάθεση συνέχισης της πετυχημένης συνεργασίας θα οδηγήσει μέσα από επόμενες διαπραγματεύσεις σε συμφωνία στο οικονομικό και κατόπιν και στη διάρκεια συμβολαίου του 30χρονο μεσοεπιθετικού.

Προτάσεις για την προετοιμασία

Ο Άρης δεν έχει καταλήξει ακόμη στην πρόσληψη προπονητή, για την ακρίβεια δεν έχει τυπικά οριστικοποιήσει ακόμη ότι η λήξη του συμβολαίου του Δημήτρη Σπανού θα σηματοδοτήσει την αποχώρησή του από το Κλ. Βικελίδης. Οι προτάσεις για την επόμενη μέρα πάντως πέφτουν βροχή. Προπονητές από την Ιβηρική, αλλά και από Γαλλία μοιάζει να ξεχωρίζουν, ενώ παράλληλα συγκροτείται και λίστα με προτάσεις για αθλητικά κέντρα που προσφέρουν και πακέτο φιλικών αγώνων για την τέλεση του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Η προτίμηση Καρυπίδη είναι πράγματι η μετακίνηση και παραμονή της ομάδας σε κέντρο του εξωτερικού και στην κατεύθυνση αυτή μελετά προτάσεις αλλά και κάνει επαφές και στα ταξίδια που συχνά πραγματοποιεί εκτός Ελλάδας. Η πρώτη συγκέντρωση, αν θεωρητικά χρειάζονται 8 βδομάδες προετοιμασίας, τοποθετείται με ορίζοντα τον Ιούλιο (λίγες μέρες πριν ή μετά) και περίπου στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, τοποθετείται η έναρξη του βασικού σταδίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ