ΟΦΗ : Πήρε χρώμα το «Γεντί Κουλέ» (pics)

ΟΦΗ : Πήρε χρώμα το «Γεντί Κουλέ» (pics)

Ολοένα και καλύτερο γίνεται το «Γεντί Κουλέ», λίγο πριν φιλοξενήσει το πρώτο παιχνίδι του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Αρκετές αλλαγές γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο «Γεντί Κουλέ», κάτι που είναι απολύτως λογικό και φυσιολογικό. Μιας και ο ΟΦΗ την Κυριακή (12/11) θα φιλοξενήσει στην έδρα του τον Αιγινιακό.

Αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς για φέτος στην Football League για τους Κρητικούς, με αποτέλεσμα να έχουν δώσει ιδιαίτερο βάρος στις προετοιμασίες της τελευταίας στιγμής.

Το Σάββατο (11/11) ολοκληρώθηκαν και τα τελευταία έργα στον εξωτερικό χώρο του «Γεντί Κουλέ». Εκεί πλέον φιγουράρουν φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές, δίνοντας έτσι μία διαφορετική νότα.

Ωστόσο, η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να συνδυάσει το θέαμα εκτός των τεσσάρων γραμμών με νίκη στην αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, καθώς όλοι στις τάξεις του ΟΦΗ, γνωρίζουν πως δεν υπάρχει περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα και μάλιστα τόσο νωρίς και «κολλητά», μετά το 0-0 με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ