Άρης : Κρίσιμο ραντεβού Καρυπίδη – Μυροφορίδη

Άρης : Κρίσιμο ραντεβού Καρυπίδη – Μυροφορίδη

Η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον τεχνικό διευθυντή θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα μεθαύριο (12/5).

Πολλά πράγματα σε ότι αφορά τον τρόπο σχεδιασμού του Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα ξεκαθαρίσουν στην συνάντηση που αναμένεται να έχουν ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Παύλος Μυροφορίδης. Το ραντεβού ανάμεσα στους δυο άντρες θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο και αναμένεται να τεθούν επί τάπητος αρκετά θέματα, με σημαντικότερο την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ο Παύλος Μυροφορίδης έχει συντάξει, ήδη και μια λίστα με τις προτάσεις του για το έμψυχο υλικό και την διαμόρφωση του ρόστερ. Ποιοι παίκτες, δηλαδή, θα παραμείνουν, ποιοι θα αποχωρήσουν και σε ποιες θέσεις θα πρέπει να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές. Θα την παραδώσει, στον πρόεδρο της ΠΑΕ, ενώ οι δυο τους θα συζητήσουν και το αν θα βρεθεί η χρυσή τομή για να συνεχίσουν μαζί.

Είναι δεδομένο ότι αρκετές φορές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο οι απόψεις τους δεν ήταν η ίδια σε ότι αφορά τα αγωνιστικά θέματα, όμως, έβαλαν πάνω από όλα την ανάγκη για να πετύχει ο Άρης τον στόχο του. Μέχρι τη συγκεκριμένη συνάντηση, πάντως, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει με σιγουριά αν θα παραμείνει ή όχι ο Παύλος Μυροφορίδης στον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ