Άρης : Περιμένει τον Μιλούνοβιτς

Άρης : Περιμένει τον Μιλούνοβιτς

Ο Σπανός θέλει να δει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που τις προηγούμενες μέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς γυμναζόταν μόνος του το τελευταίο χρονικό διάστημα , εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού (στον δικέφαλο) που τον ταλαιπωρούσε. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός πάντως, το έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό και θα δοκιμάσει να ενσωματωθεί στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αν καταφέρει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με την Σπάρτη, ενώ θα πάρει χρόνο συμμετοχής στις επόμενες αναμετρήσεις. Ο προπονητής του Άρη περιμένει στη σημερινή προπόνηση να διαπιστώσει και την κατάσταση της υγείας του Σόουζα, που ακολούθησε και αυτός ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες μέρες εξαιτίας ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Ο Άρης δεν έχει παιχνίδι ούτε αυτή τη αγωνιστική, καθώς επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Βέροια, που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Σε ότι αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης, η διοίκηση της ΠΑΕ φαίνεται ότι αποφάσισε η αποστολή να μεταβεί οδικώς στην Σπάρτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ