Άρης : Στη μεταγραφική λίστα ο Τόνσο

Άρης : Στη μεταγραφική λίστα ο Τόνσο

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Άρη βρίσκεται ο Μάρτιν Τόνσο που μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Άρης τσεκάρει την περίπτωση του Μάρτιν Τόνσο. Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και αποτελεί μια καλή και συνάμα δύσκολη περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ, οι κίτρινοι έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον παίκτη, ο οποίος αναχώρησε χθες για την Αργεντινή και τα ρεπορτάζ των Αρκάδων λένε ότι τις επόμενες ημέρες θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πέρα από το υψηλό κασέ του, που αγγίζει τις 150 χιλιάδες ευρώ, το άλλο εμπόδιο του Άρη είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη από την Τουρκία. Δηλαδή μιλάμε για πόσα που δεν μπορεί να τα ανταγωνιστεί. Το θετικό όμως στην περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, είναι ότι γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται διάστημα προσαρμογής.

O 29χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και στα άκρα της επίθεσης, με ικανότητα τόσο στο σκοράρισμα όσο και στη δημιουργία για τους συμπαίκτες του. Στοιχεία που έχει δείξει τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα, ως παίκτης του Ατρομήτου (2016-17) και του Αστέρα Τρίπολης (2017-18).

Με τους Περιστεριώτες σημείωσε 34 συμμετοχές και οκτώ γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο και 27 συμμετοχές και τέσσερα αντίστοιχα με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και πέντε ασίστ.

Ο Τόνσο ξεκίνησε από τα φυτώρια της Νιούεζ Ολντ Μπόις με την οποία κατέκτησε τον τίτλο το 2013 με συμπαίκτη μάλιστα τον Σκόκο. Στα τέσσερα χρόνια που ήταν στην Νιούεζ αγωνίστηκε σε 117 αγώνες σκοράροντας επτά γκολ. Πριν έρθει στην Ελλάδα, αγωνίστηκε για μια σεζόν και στην Κόλο-Κόλο στην Χιλή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ