Άρης : Ανεβάζει ρυθμό ο Μιλούνοβιτς, αύριο η αποστολή για Σπάρτη

Άρης : Ανεβάζει ρυθμό ο Μιλούνοβιτς, αύριο η αποστολή για Σπάρτη

Τα νέα από τη σημερινή (13/05) κυριακάτικη προπόνηση των ποδοσφαιριστών των κίτρινων.

Καλά είναι τα νέα για τον Λούκα Μιλούνοβιτς, που έβγαλε κομμάτια της σημερινής πρωινής προπόνησης του Άρη και μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο έτερος τραυματίας, Πασχάλης Κάσσος ακολούθησε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα.

O Δημήτρης Σπανός θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τη Σπάρτη μετά το τέλος της αυριανής απογευματινής προπόνησης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τη Σπάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης (16/05, 17:00), στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το “μέτωπο” των τραυματιών, δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση με τους Λούκα Μιλούνοβιτς και Πασχάλη Κάσσο να ακολουθούν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Πάντως, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός καθημερινά ανεβάζει ρυθμό και συμμετέχει σε κομμάτια της προπόνησης.

Αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του “Δασυγένειου” και μετά την ολοκλήρωσή της θα γίνει γνωστή η αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Λακωνίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ