Ένας άλλος Άρης

Ένας άλλος Άρης

Ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται να κάνει έξι αλλαγές στην ενδεκάδα του εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης με την Σπάρτη.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την Σπάρτη, η οποία θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την πόλη της Πελοποννήσου. Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, κάνοντας, μάλιστα και αρκετές αλλαγές.

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά έξι αναμένεται να είναι οι διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα, σχέση με τον τελευταίο επίσημο αγώνα απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Συγκεκριμένα, ο Κανακούδης θα αγωνιστεί αντί του Βαλεριάνου στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Μαραγκός θα αντικαταστήσει τον Σόουζα στα στόπερ. Ο Τζανακάκης θα καλύψει αντί του Μπούρμπου την δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής και ο Μουμίν (αντί του Ιντζόγλου) θα είναι ο παρτενέρ του Νίκιτς στα αμυντικά χαφ.

Ο Πασάς έχει προβάδισμα για να παίξει στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Χαντί θα αντικαταστήσει τον Πλατέλλα, αναλαμβάνοντας ρόλο επιτελικού μέσου. Αντίθετα, ο Διαμαντόπουλος θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ