Η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τη Σπάρτη

Η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τη Σπάρτη

Ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές του Άρη που θα μεταβούν στη Σπάρτη για να αγωνιστούν κόντρα στην τοπική ομάδα, με τους Κάσσο και Μιλούνοβιτς να είναι εκτός.

Ο Δημήτρης Σπανός μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη που θα ταξιδέψει αύριο το πρωί στη Σπάρτη για να αναμετρηθεί την Τετάρτη με την τοπική ομάδα (16/05, 5 μ. μ.). Επιπλέον, η ΠΑΕ ενημέρωσε για το «διπλό» της Κ19 επί της Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην επίσημη σελίδα των «κίτρινων»:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τη Σπάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης (16/05, 17:00), στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Δημήτρης Σπανός, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την πρωτεύουσα της Λακωνίας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Μαντζάρης, Νίκιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Πασάς, Τζανακάκης, Μαραγκός, Παυλίδης, Μουμίν, Κανακούδης, Χαντί, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Λώττας, Κλιγγόπουλος.

Νέα νίκη της ομάδας U-19

Τρεις ακόμη βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα U-19 του ΑΡΗ στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Δόξας Δράμας.

Η δεύτερη τη τάξει ομάδα μας, που παραμένει αήττητη και οδηγεί την «κούρσα» του 2ου ομίλου, κέρδισε με 2-1, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Τα γκολ για την ομάδα του Πασχάλη Μελισσά πέτυχαν οι Αλέξανδρος Ιωσηφίδης και Ηλίας Μπουλγκουρίδης».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ